Ce se poate intampla daca pierd un litigiu de munca civil,impotriva unei firme ,daca mi se face executare silita si o sa am de plata daune de maxim 10000ron?-specific ca nu am nici serviciu si nu detin nici un bun.Se poate ajunge la inchisoare?
Nu se ajunge la inchisoare daca nu aveti de unde plati daunele...nu mai intrati in panica.
Va exista insa...un titlu executoriu care va putea fi pus in executare, timp de 3 ani (+/- suspendarile/intreruperile termenului de prescriptie) iar daca in urmatorii ani veti obtine venituri, bunuri, poate mosteniri, veti putea fi executata silit sau...nu, depinde si de diligentele pe care le va depune creditorul in acest sens.
Nu se poate ajunge la inchisoare, nu este un dosar penal pentru a se ajunge la asa ceva. Daca veti pierde veti avea doar calitatea de debitor al unei creante. In rest, aveti informatiile mai sus in mesajul colegei noastre.
Insa poate nu pierdeti litigiul de munca :stunned:
v-au amenintat cu asta sperand ca veti fi speriata si renuntati la litigiul de munca. E clar ca societatea e in culpa de au apelat ei la astfel de tertipuri.
Pot plati un avocat si in eventualitatea in care pierdeti sa fiti obligata sa platiti cheltuielile de judecata.
Dar acum stau si ma intreb...pt ce v-ar cere ei daune. Cu ce i-ati prejudiciat?
Recuperare creante
blaga66
buna ziua.sunt citat de catre o companie de telefonie care urmareste recuperarea unei datorii pe care o am fata de ei.as dori va rog sa stiu care ar putea fi ... (vezi toată discuția)