avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daune morale - Executare silita fara a avea detalii de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daune morale - Executare silita fara a avea detalii de plata

Buna ziua! Sotul meu in urma unui proces penal trebuie sa plateasca daune morale + sa respecte anumite masuri de supraveghere. Decizia a fost data in luna decembrie in tot acest timp a sunat la serviciul de probatiune gandindu-ne ca tot la dansii se regasesc si detaiile pt plata daunelor , insa raspunsul a fost ca sunt in urma cu dosarele si mai dureaza pana ajunge la al lui . Vineri 3 februarie, verificand portalul am observat ca partile civile au facut proces si li s-a incuviintat executarea silita. Intrebarea mea este: este normal sa faca asta , avand in vedere ca noi nu am avut pana in momentul de fata detaliile de plata? Am gresit noi cu ceva? Sau este o procedura standard? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: andreeacarjaliu , utilizator 20:00, 6 Februarie 2022
Dupa ramanerea definitiva a hotararii, trebuia sa depuneti diligente sa achitati daunele.
Multumesc! Am inteles! Avand in vedere ca nu a facut asta din (pura necunostiinta de cauza) il poate afecta cumva din moment ce are o pedeaspsa cu inchisoarea sub supraveghere?
A se intelege ca vrea sa platasca dar nu a stiut cum si unde.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Dupa ramanerea definitiva a hotararii, trebuia sa depuneti diligente sa achitati daunele.

Deocamdată nu îl afectează, doar ca o sa plătească mai mult acum.

Va multumesc din suflet! O sapatamana minunata!
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Deocamdată nu îl afectează, doar ca o sa plătească mai mult acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelămurire incheiere dosar Dragos3010 Dragos3010 Bună ziua! În urmă cu aproximativ 5 ani, am deschis un proces civil, pentru loviri sau alte violențe, pe care ulterior, la aproximativ 3 ani de zile l-am ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar antonio123 antonio123 DACA cineva are 2 ani cu suspendare ii se afecteaza cazierul. POATE iesi inafara daca vrea sa munceasca. (vezi toată discuția)
Disjungere actiune civila din procesul penal ralucagogiltan ralucagogiltan in cazul unui proces penal in care inculpatul recunoaste fapta facandu-se aplicarea art 320 ind. 1 c.pr.pen., s-a disjuns actiunea civila. in acest caz, este ... (vezi toată discuția)