avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Activitate iuliana_popa

Activitate iuliana_popa

Care este procedura de urmat pentru a se putea ridica o interdictie de sedere pe teritoriul statului roman, aplicata unui cetatean basarabean de politia de frontiera/organele vamale romane pe o perioada de 5 ani? Nu a fost intocmit dosar penal pentru trecere ilegala a frontierei.
Multumesc foarte mult!
Imi poate spune cineva cat este taxa de timbru pentru procedura execuatour-ului? Multumesc
Răspuns la discuția admitere barou
Multumesc diana, dar pe site ul UNBR ului nu se gasesc decat grilele pentru examenul de primire in profesie pentru dobandirea calitatii de avocat stagiar, nu si subiectele pentru cei care sunt definitivi in alte profesii.
Discuție admitere barou
Imi poate cineva da subiectele ce au fost date la admiterea din februarie anul acesta pentru cei ce sunt definitivati in alte profesii juridice? Multumesc
Care este sanctiunea aplicabila pentru inregistrarea de catre o parte in proces a sedintei de judecata, fara autorizarea instantei?
Care au fost modificarile suferite de Legea societatilor comerciale din 1990 si pana in prezent? Ma intereseaza exact actele normative.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
Buna! Te inteleg perfect! Eu am luat 10 la penal, 9,25 la proc civ, 8 la civil si 8.15 la proc penal. Si m-au picat cu 5.20 la Organizare. Cu media generala de 8.15 sunt picata!