avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trecerea ilegala a frontierei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trecerea ilegala a frontierei

Care este procedura de urmat pentru a se putea ridica o interdictie de sedere pe teritoriul statului roman, aplicata unui cetatean basarabean de politia de frontiera/organele vamale romane pe o perioada de 5 ani? Nu a fost intocmit dosar penal pentru trecere ilegala a frontierei.

Alte discuții în legătură

Interdictie de intrare pe teritoriul romaniei-membru de familie ionitageorge ionitageorge vreau sa va cer un sfat in legatura cu problema pe care o am,si sa imi spuneti daca exista vreo rezolvare. eu sunt cetatean roman.sunt casatorit cu o ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean non-eu ilegal pe teritoriul romaniei ContSters82254 ContSters82254 Buna! Doresc sa-mi oficializez relatia pe care o am cu un cetatean de origine mongola dar a carui viza de sedere a expirat in urma cu 9 ani si de atunci ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie peste limita legala, amenda administrativa-pasaport compromis Professional_Sream Professional_Sream Buna ziua. In urma cu 6 luni am fost depistat de catre o patrula de politie ce mi-a recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. In urma acest ... (vezi toată discuția)