Va multumesc, mai am doua zile pana la infatisare , avocatul mi-a recomandat sa sa pastrez aceesi atitudine si sa nu mai vin cu probe deoarece nu se merita...
in ce masura ma poate afecta material ....si chiar in fata copilului
Buna ziua!
Va rog urgent un sfat.
Sotul meu a intentat actiune de divort din culpa comuna iar motivele prezentate de el sunt total neadevarate (cheltuieli nejustificate, raceala fata de el, etc..) in fapt pot demonstra printr-un certificat medical din 2001 cand am fost lovita grav, sesizari la politie prin care i s-a pus in vedere corectarea comportamentului acte prin care pot justifica cheltuielile mai ales avand in vedere lista problemelor pe care trebuia sa le rezolv scrise de mana lui, inclusiv faptul ca in doi ani mi-a dat bani cat a considerat - o suma minima
Am renuntat la masina si mi-a spus ca renunta la casa. Credeti ca daca accept divortul din culpa comuna desi pentru mine este degradant pot avea de pierdut ceva la locuinta tinand cont de faptul ca a fost achizitionata cu o donatie a mea si o mostenire?In fiecare zi are alta opinie si mai nou vrea sa fie prezent sa vada cu ce suma vand casa si cui!As dori sa se termine calvarul rapid elegant si sa nu mai sufere copilul sa-i plateasca mai rapid pensia pentru ca nu mai fac fata cheltuielilor.
Va multumesc-mentionez ca sotul are un standard foarte ridicat de trai si cred ca poate rupe ceva pentru educatia copilului
Buna ziua!
de 9 luni nu a sunat macar o data copilul , m-a amenintat sa gasesc cumparator la casa, ca nu mai plateste rata la aceasta.Mentionez , casa este ipotecata iar avansul pentru aceasta a fost dat din vanzarea apartamentului mamei mele care locuieste cu noi. Mama a facut imprumuturi in banca pentru renovari si incercam sa supravietuim din salariul meu.
Actualmente presupun ca este la munca.De la societatatea cu care are contract incheiat nu vor sa-mi dea relatii , de la banca unde are virat salariul m-a sters ca imputernicit.Am sperat ca a fost o perioada de nebunie si -i va trece dar nu mai rezist.
Are o functie foarte bine platita si cu foarte multe responsabilitati/dar daca nu sunt de acord cu orice hotarare ia devine violent.
Aceasta situatie a fost generata de faptul ca am refuzat sa vindem casa si sa ne mutam in alta casa mai mare impreuna cu sora lui.
Este jenant copilul peste un an da bacalaureatul si cu siguranta ar trebui sa o sustinem .
Este a doua oara cand el deschide divortul si nu se prezinta.
A cerut repunerea cauzei pe rol pentru divort prin acord sustinand ca nu este in tara.
Avand in vedere statutul tatalui si felul in care a fost educat copilul de mine el fiind permanent plecat(este la unul din cele mai bune colegii medie generala 9:30), consider ca nu este normal sa sufere si sa nu poate iesi macar o zi din casa in vacanta dupa un efort sustinut.Ce am de facut in aceasta situatie disperata pana v-a dori sa-i ofere ceva copilului .Poate exista o portita sa-i impuna legea sa-i asigure copilului un trai decent pana la pronuntarea divortului .
Buna seara!
Sunt intr-o situatie disperata va rog un sfat!
Sotul meu a parasit domiciliul acum patru luni, acum din cate am inteles este plecat din tara cu un contract de munca.Este violent fizic si verbal.Nu-l intereseaza copilul ,nici cum ne descurcam.
Credeti ca este oportun sa deschid divort sau sa astept sa vad ce intentioneaza.