Buna ziua!
Va rog urgent un sfat.
Sotul meu a intentat actiune de divort din culpa comuna iar motivele prezentate de el sunt total neadevarate (cheltuieli nejustificate, raceala fata de el, etc..) in fapt pot demonstra printr-un certificat medical din 2001 cand am fost lovita grav, sesizari la politie prin care i s-a pus in vedere corectarea comportamentului acte prin care pot justifica cheltuielile mai ales avand in vedere lista problemelor pe care trebuia sa le rezolv scrise de mana lui, inclusiv faptul ca in doi ani mi-a dat bani cat a considerat - o suma minima
Am renuntat la masina si mi-a spus ca renunta la casa. Credeti ca daca accept divortul din culpa comuna desi pentru mine este degradant pot avea de pierdut ceva la locuinta tinand cont de faptul ca a fost achizitionata cu o donatie a mea si o mostenire?In fiecare zi are alta opinie si mai nou vrea sa fie prezent sa vada cu ce suma vand casa si cui!As dori sa se termine calvarul rapid elegant si sa nu mai sufere copilul sa-i plateasca mai rapid pensia pentru ca nu mai fac fata cheltuielilor.
Va multumesc-mentionez ca sotul are un standard foarte ridicat de trai si cred ca poate rupe ceva pentru educatia copilului
Vorbiti cu avocatul dvs.
Problema se rezolva in concret si nu in mod generic.
La instanta nu ii pasa ce vreti dvs.
Nu se considera degradant divortul in ziua de astazi.
Va multumesc, mai am doua zile pana la infatisare , avocatul mi-a recomandat sa sa pastrez aceesi atitudine si sa nu mai vin cu probe deoarece nu se merita...
in ce masura ma poate afecta material ....si chiar in fata copilului
In primul rand lasati copilul deoparte. E suficient faptul ca parintii lui nu vor mai fi impreuna, nu are rost sa-l mai indoctrinati si dv cu motivele de divort.
Acel certificat din 2001 nu mai are nicio valoare acum, dupa 12 ani.
Solicitati desfacerea casatoriti prin divort prin acord, terminati rapid si elegant.
Divort
alkalina
Casatoriti de 8 ani, un copil de 1 an si 6 luni, fara nici un fel de bunuri comune.
Vrem sa divortam cat mai rapid si elegant. Am stabilit fara dubiu ca ... (vezi toată discuția)