avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... parasire domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parasire domiciliu

Buna seara!
Sunt intr-o situatie disperata va rog un sfat!
Sotul meu a parasit domiciliul acum patru luni, acum din cate am inteles este plecat din tara cu un contract de munca.Este violent fizic si verbal.Nu-l intereseaza copilul ,nici cum ne descurcam.
Credeti ca este oportun sa deschid divort sau sa astept sa vad ce intentioneaza.
Numai dvs puteti decide acest lucru avand in vedere si interesul copilului. Daca este vorba de violente fizice/verbale nu este cazul sa asteptati agravarea situatiei.
dar ,unde are domiciliul in strainatate cunoasteti pentru a putea fi insiintat de cererea de divort ?
Daca a parasit domicilliu si v-a expus la suferinte fizice si morale, ati putea sa formulati o plangere prealabila impotriva sa,pentru abandon de familie.
Violenta fizica nu trebuie acceptata sub nicio forma, nu exista absolut nicio scuza care sa o motiveze, prin urmare,va sfatuiesc sa va ganditi la interesul copilului,la dezvoltarea sa fizica, morala, psihica si asigurarea unui mediu de viata calm si echilbrat.
Succes!
Care este scopul urmarit de dv.? Ca asta e totul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si custodia copilului IlieGeorgiana IlieGeorgiana Buna ziua, Sotul meu a parasit domiciliul in anul 2005 si a plecat in Italia. Din aceasta casatorie a rezultat o fetita, care acum are varsta de 11 ani, sotul ... (vezi toată discuția)
Parasirea domiciliului poate fi motiv de actiune in instanta? anicka2013 anicka2013 Buna seara. As avea nevoie de un sfat.Sotul a parasit domiciliu comun, apartament cumparat imprauna pe timpul casatoriei, insa el nu are in buletin domiciuliu ... (vezi toată discuția)
Parasirea de domiciliu aledana aledana Daca tatal a parasit domiciliul, facandu-si singur partea (luindu-si din bunuri) poate fi dat in judecata? Cum se considera acest fapt? Ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)