avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Activitate emilian.g

Activitate emilian.g

in urma cu 4 luni am sustinut cursurile pt atestatul de taximetrist.am promovat examenul dar nu am ajuns in termen de 30 de zile sa depun actele la sediul arr.se mentioneaza in lege ca dupa aceasta perioada de 30 de zile sant nevoit sa fac din nou cursurile si implicit sa sustin un nou examen? cred ca acest lucru reprezinta un abuz din moment ce am sustinut si promovat odata acest examen.va multumesc pt intelegere
va rog frumos sa imi spuneti care sant pasii sau cum trebuie sa procedez in cazul in care vreau sa dau in judecata angajatorul pt abuz.refuza sa imi plateasca salariul justificand ca reprezinta reparatiile auto.mentionez ca nu am semnat nimic in acest sens si nu am adus nici un fel de daune catre firma, respectiv auto ca de ex accidente rutiere,loviri sau zgarieturi de orice natura..va multumesc
Discuție caut un sfat
cum trebuie sa procedez pt a da in judecata angajatorul pt nerespectarea contractului de munca?unde trebuie sa merg?va multumesc
Răspuns la discuția cer un sfat
stiu ca nu este legal si ca este un abuz dar...ce pot face eu pt a-mi recupera efectiv banii?
Discuție cer un sfat
pt inceput vreau sa spun ca am ajuns in situatia in care foarte multi dintre noi s-au regasit macar odata.am fost angajat al unei firme private de aproximativ 5 ani,ocupand in acest timp postul de sofer.la inceputul lunii martie am fost anuntat ca salariul meu de pe luna anterioara va fi oprit pt reparatiile masinii.lucru care din punctul meu de vedere este un abuz,atata timp cat intre noi nu a existat niciodata semnat in acest sens.vreau sa mentionez ca nu am produs nici un fel de daune masinii ex ; caz de accident ,lovire sau zgariere.care ar fi pasii de urmat pt a-mi putea recupera salariul si cartea de munca de la respectiva firma.am uitat sa mentionez ca firma are sediul in ilfov.multumesc pt intelegere