avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... caut un sfat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

caut un sfat

cum trebuie sa procedez pt a da in judecata angajatorul pt nerespectarea contractului de munca?unde trebuie sa merg?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Elisabeta Cocolos , Consilier juridic 23:01, 6 Mai 2010
consultati un avocat sa va ajute! treb sa faceti o actiune de chemare in jud.succes!
Trebuie sa intocmiti chemarea in judecata pe care o depuneti la Tribunal (Tibunalul are competenta in litigiile de dreptul muncii). Se judeca in cel mult 15 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de munca needhelp needhelp buna ziua. poate sa ma indrume cineva cum sa procedez pentru a-mi recupera cartea de munca, adeverinta pentru somaj si salariul aferent ultimei luni lucrate la ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de concediere mihailcostache mihailcostache Buna seara, V-as ruga sa-mi spune-ti si mie daca , decizia care mi-a fost data , de angajator este completa, eu cred ca este nula din start , numai pt. ... (vezi toată discuția)
Recuperare salar dupa plecare de la firma damo.krisztian damo.krisztian Buna. Prezint problema: Am plecat de la o firma de transport, in lichidarea scriam ca firma e la zi cu toate platile. Salarul s-a virat pe card la noi dar ... (vezi toată discuția)