avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme cu angajatorul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme cu angajatorul

va rog frumos sa imi spuneti care sant pasii sau cum trebuie sa procedez in cazul in care vreau sa dau in judecata angajatorul pt abuz.refuza sa imi plateasca salariul justificand ca reprezinta reparatiile auto.mentionez ca nu am semnat nimic in acest sens si nu am adus nici un fel de daune catre firma, respectiv auto ca de ex accidente rutiere,loviri sau zgarieturi de orice natura..va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:21, 7 Mai 2010
Cerere de chemare in judecata. Fiind litigiu de munca nu platiti taxa de timbru.
Retinerile din salariu nu pot fi facute decat daca exista o hotarare judecatoreasca care constata prejudiciul si faptul ca dv. sunteti vinovatul.
Actiune patrimoniala in instanta in temeiul art 269 Codul Muncii.
Retinerea salariala nu este legala ,daca nu are la baza hotararea definitiva si irevocabila a instantei
Pentru recuperare drepturi salariale,formulati actiune,care este scutita de taxe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca - actiune civila tomamarin tomamarin Ce titlu trebuie sa aiba actiunea civila prin care solicit plata drepturilor salariale restante si a concediului si prin care solicit si despagubiri morale pt ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru - daune morale - cristina_mihaela cristina_mihaela Buna seara. Am pe rol un litigiu pe discriminare Ordonanta 137/2000, in care solicit si daune morale- despagubiri. Intrebarea mea este : trebuie platita taxa ... (vezi toată discuția)
Retinere abuziva salariu cornel67 cornel67 Buna ziua. Pe scurt, problema este urmatoarea: lucrez in Bucuresti la o firma de telecomunicatii si pentru a-mi desfasura activitatea am, printre altele, si o ... (vezi toată discuția)