avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Activitate oltenashu

Activitate oltenashu

Răspuns la discuția buletin la 14 ani
multumesc din suflet
Buna ziua ,am o mare nelamurire:vreau sai fac baiatului meu primul buletin la 14 ani,dar noi locuim in jud.Giurgiu si vreau sai fac buletin de Bucuresti cu adresa cumnatului meu.problema este ca mi sa spus ca nu se poate decat dupa ce baiatul va implini majoratul adica 18 aniOARE?asa este?
Va multumesc daca ma puteti edifica!
Bun ,sa va spun toata istoria:
tatal meu a mai avut o proprietate fara mama si de aceea mama a renuntat la partea ei de mostenire ca sa ma pot ocupa eu acolo fiind unicul mostenitor,mostenire pe care nu am reusit sa o dobandesc asta fiind alta problema.
Acum noi vrem sa vindem apartamentul iar eu nu vreau sa mai fiu implicat in actele apartamentului deoarece imi este mai usor cu o procura de la mama sa ma ocup de actele apartamentului in numele ei ca si cand aceea renuntare la mostenire nar exista, asta este problema mea .Verifica cineva daca mama a renuntat la mostenirea dupa tata??(desi exista acel act la notariat)asta ar implica probabil alte taxe la notar din partea mea ca sa intru in posesia jumatatii.
Tin sa va multumesc pentru sfaturi ,dar mai am o problema:
Mama a renuntat la dreptul ei de mostenire ,la notar in favoarea mea,acum eu vreau sa nu fiu implicat in vanzarea apartamentului,adica singura care sa vanda si sa decida sa fie mama,precizez ca sunt singurul copil,eu decat sa ma ocup de perfectarea actelor
buna seara am sa intru direct in subiect:
mama este mostenitoarea unui apartament in urma decesului tatalui meu si implicit sotul nu sa facut nimic de la moartea tatalui meu pana acum,tatal a decedat acum 1an si 5luni
mama vrea sa vanda dar de toate actele si tot ce trebuie sa intreprinda a vinde apartamentul sa ma ocup eu fiul ,ce trebuie sa facem referitor la o procura ceva sau... si cam care ar fi drumul ce trebuie urmat ...va multumesc!
bote marius a scris:

Buna ziua.
Si din 2001 pana acum nu s-a intreprins nimic in acest sens cu firma ?

buna ziua
absolut nimic iar cazul incepe sa se complice intrucat pe acest teren exista si o vila si un magazin ambele construite in timpul cat firma a functionat dar...
fara autorizatie de constructie
buna ziua va relatez cazul meu care poate la prima vedere pare a fi usor dar....
tatal meu a decedat era actionar intr-o firma care s-a dizolvat si radiat din oficiu in anul 2001
sunt unicul mostenitor si detin certificat de mostenitor unic
in urma radieri acestei firme a ramas un patrimoniu si mai exact un teren
cum pot intra in posesia partilor ce imi revin dupa tata astfel incat sami insusesc partea mea de teren
mentionez ca la registrul comertului nu exista raportul de lichidare
care sunt pasi ce trebuiesc urmati si la ce tip de avocat sa apelez??
D-na notar spune ca ar avea nevoie de acel raport de lichidare deoarece acolo se specifica clar cota parte ce ii revine tatalui meu
daca exista vreo posibilitate chiar si pe cale amiabila cu celalalt actionar?