avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... firma dizolvata si radiata fara raport de lichidare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

firma dizolvata si radiata fara raport de lichidare din oficiu

buna ziua va relatez cazul meu care poate la prima vedere pare a fi usor dar....
tatal meu a decedat era actionar intr-o firma care s-a dizolvat si radiat din oficiu in anul 2001
sunt unicul mostenitor si detin certificat de mostenitor unic
in urma radieri acestei firme a ramas un patrimoniu si mai exact un teren
cum pot intra in posesia partilor ce imi revin dupa tata astfel incat sami insusesc partea mea de teren
mentionez ca la registrul comertului nu exista raportul de lichidare
care sunt pasi ce trebuiesc urmati si la ce tip de avocat sa apelez??
D-na notar spune ca ar avea nevoie de acel raport de lichidare deoarece acolo se specifica clar cota parte ce ii revine tatalui meu
daca exista vreo posibilitate chiar si pe cale amiabila cu celalalt actionar?
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 17:08, 9 Mai 2010
Buna ziua.
Si din 2001 pana acum nu s-a intreprins nimic in acest sens cu firma ?
bote marius a scris:

Buna ziua.
Si din 2001 pana acum nu s-a intreprins nimic in acest sens cu firma ?

buna ziua
absolut nimic iar cazul incepe sa se complice intrucat pe acest teren exista si o vila si un magazin ambele construite in timpul cat firma a functionat dar...
fara autorizatie de constructie
Ultima modificare: Vineri, 7 Mai 2010
oltenashu, utilizator
Buna seara.
Ca sa incepeti cu inceputul , solicitati mai intai un certificat constatator complet cu privire la firma si istoricul ei , de la ORC.
In functie de ce se specifica in acesta,puteti actiona in continuare.
Daca au fost bunuri in firma ,si asociati mai multi ,la lichidarea acesteia, in mod normal trebuia numit un lichidator .
Succes.
Ultima modificare: Duminică, 9 Mai 2010
Marius Bote, Practician in insolventa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare fara transmiterea partilor sociale la un srl TheoD TheoD Eu si cu sora mea am mostenit o firma de la tatal nostru (era asociat unic si administrator al firmei). Avem certificatul de mostenitor in care se precizeaza ... (vezi toată discuția)
Dizolvare_lichidare_radiere srl fara activitate Marianaaa Marianaaa Sunt unic actionar la un SRL care nu a desfasurat niciodata vreo activitate. Societatea a avut suspendata activitatea 3 ani,(termenul de expirare a celor 3 ... (vezi toată discuția)
Se poate dizolvare+radiere fara lichidare ? eugen05 eugen05 Buna ziua Se poate sa dizolv si sa radiez voluntar o firma care nu a avut niciodata activitate , fara sa fie nevoie de lichidator . Firma nu a avut si nu are ... (vezi toată discuția)