Am un imprumut bancar din anul 2011, iar la vremea respectiva rambursarea a fost calculata pe opt ani.
Cum se poate obtine o refinantare , in conditiile in care noua lege limiteaza imprumuturile de nevoi personale pentru persoane fizice la cinci ani ?
Cer ajutor la o problema legata de o restanta pe doua luni la cheltuielile de intretinere.
Presedintele blocului a dat in judecata o parte din proprietarii cu restante la intretinere respectiv 18000 lei , 2000 lei , 1900 lei , dar si pe mine pentru suma de 840 lei reprezentand intretinerea pe doua luni din care 799 cheltuieli de intretinere , 23 lei penalizari si 40 lei fond rulment .
Suma pe care o am pana in momentul de fata ca fond de rulment este de 400 lei.
Cheltuielile de judecata se ridica la 400 lei suma pe care ma obliga sa o achit pentru plata avocatului .
Este normal sa platim toti aceeasi suma ? Este normal sa ma dea in judecata fara somatie de plata , direct cu citatie la tribunal?
O parte din locatarii care au restante de 1900 lei nu au fost dati in judecata .
Care este procedura ?
Nu au avut o justificare, raspunsul a fost : Nu se pot trece doua coduri Caen pe cererea de inregistrare in registrul comertului.
Pe spatele cererii am trecut la obiect de activitate: inmatriculare si activitate principala 8291, iar ca activitate secundara 8299.
La intocmirea dosarului pentru PFA am solicitat doua coduri CAEN unul principal , respectiv 8291 si unul secundar respectiv 8299 . Cei de la Registrul Comertului mi-au spus ca nu se poate acorda si cel secundar , ci numai cel principal pentru care mi-au acordat si certificatul de inmatriculare . Este corect ?
Am nevoie si de cel secundar , cum trebuie sa procedez ?
Multumesc.
Buna ziua ,
Societatea la care lucrez are aprobare de la ITM pentru efectuarea la sediul angajatorului a operatiunilor de pastrare si completare a carnetelor de munca incepand cu data de 01.02.2010.Am avut contract de munca pe durata determinata pana la data de 04.05.2010 , acest contract fiind vizat de ITM.Au urmat inca trei acte aditionale pentru prelungirea contractului , dar acestea nu sunt vizate de ITM , societatea spunandu-mi ca daca are aceasta aprobare de efectuare la sediu a operatiunilor nu mai este necesara prezentarea actelor aditionale la ITM pentru viza .
Intrebarea mea este daca intr-adevar aceste acte aditionale nu mai trebuie vizate la ITM si care este baza legala ?
Buna seara
Pe data de 04 septembrie 2009 m-am angajat cu contract de munca pe durata determinata , contractul fiind pe 4 luni.Pe data de 04.01.2010 contractul a fost prelungit cu inca 4 luni respectiv 04.05.2010. Pe data de 07.05.2010 contractul a fost prelungit din nou tot pe perioada determinata , pana la data de 31.01.2011.
Este normal ?