avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Refinantare imprumut bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Refinantare imprumut bancar

Buna dimineata ,

Am un imprumut bancar din anul 2011, iar la vremea respectiva rambursarea a fost calculata pe opt ani.
Cum se poate obtine o refinantare , in conditiile in care noua lege limiteaza imprumuturile de nevoi personale pentru persoane fizice la cinci ani ?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Contract de credit fara garantii bobynou bobynou buna seara, am contractat in 2008 un credit de nevoi personale fara garantie. La data respectiva am avut un venit destul de marisor. Din 2010 venitul s-a redus ... (vezi toată discuția)
Imprimut firma pe baza unui imprumut bancar de nevoi personale al asociatilor EricaNagy EricaNagy Buna ziua, Pot face un contract de imprumut firma cu firma al carui asociat sunt iar rambursarea acestui imprumut sa fie scadentarul creditului de nevoi ... (vezi toată discuția)
Imprumuturi de la asociat FLOREN FLOREN Buna ziua, In baza unor contracte de imprumut pe termen scurt cu asociatul, prin care s-a asigurat acoperirea nevoilor de cash din companie, au fost primite ... (vezi toată discuția)