avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contract de credit fara garantii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contract de credit fara garantii

buna seara, am contractat in 2008 un credit de nevoi personale fara garantie. La data respectiva am avut un venit destul de marisor. Din 2010 venitul s-a redus la un sfert. Nu mai reusesc sa achit rata pe care o am (rata lunara depaseste venitul lunar obtinut). Ce se poate face?? Multumesc
Cel mai recent răspuns: sat , utilizator 17:22, 3 Decembrie 2011
O reesalonare de plata in primul rand ( si la o alta banca daca va este mai ieftin ), si acuma depinde in ce moneda ati contractat imprumutul sa-l convertiti de ex. din lei in euro.
Calculati ambele situatii sa vedeti cum iesiti in avantaj.

Cu stima.
Buna seara,
creditul este in euro...reesalonare nu poate banca sa-mi acorde....alta banca nu-mi accepta salariul prea mic avand in vedere suma pe care o mai am de rambursat.
daca alta banca nu va accepta refinantarea, e mai complicat, o refinantarea din euro in lei e mai avantajoasa, si cu o dobanda fixa, singura varianta ar fi ca in functie de actuala situatie (financiara) documentata, sa renegociati cu banca refinantarea in noile conditii si, ... in lei. ferit astfel de "fluctuatia" valutara, de regula bancile sunt interesate sa-si recupereze "banii" si deci, o sansa sa va acorde alte conditii, succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refinantare sau reesalonare credit lungu nicolae lungu nicolae am un credit in delurare,as vrea sa refinantez creditul dar am restanta 2 luni,pt ca nu am reusit sa fac fata platilor,de aceea vreau sa refinantez,se poate ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate plata rata banca boby_bt boby_bt Sunt in imposibilitate de a-mi achita ratele la banca. Banca nu-mi aproba reesalonare. Ce ar trebui sa fac? Multumesc (vezi toată discuția)
Credit restant inregistrat la biroul de credit ranedo ranedo Buna ziua Am apelat la o banca,in vederea contractarii unui credit de nevoi personale,in Euro.Odata cu criza,am inceput sa nu pot platii constant si am ... (vezi toată discuția)