avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Activitate MaraMarinescu

Activitate MaraMarinescu

Decizia am primit-o pe 16 .
Va multumesc.
Buna ziua,
Sunt un fost salariat BCR, concediere colectiva, intrebarea este: in conditiile in care sunt unic intretinator de familie, am revenit din concediu maternal in ianuarie 2012, pot contesta decizia de concediere?
Va multumesc,
Răspuns la discuția RESTITUIRE TAXA PE POLUARE
Am gresit, de fapt nu Ministerul de Finante l-am chemat in judecata ci Directia Finantelor Publice Buzau - Administratia Finantelor Publice Buzau. Raspunsul l-am primit de la Directia Generala a finantelor Publice a judetului Buzau care spune ca tb. sa fac referire la Directia Generala a Finantelor Publice a municipiului Buzau. Va multumesc frumos.
Am dat in judecata Ministerul Finantelor si Administratia Fondului pt.Mediu solicitand restituirea taxei pe poluare, taxa achitata in martie 2009. La prima infatisare am intrat in posesia intampinarilor aduse la dosar de parate, stabilindu-se o amanare. Administratia Fondului pt.Mediu ridica exceptia inadmisibilitatii, suspendarea cauzei in baza art.244 alin.1 Cod Procedura Civila, pana la solutionarea dosarului ce se afla pe rolul Curtii de Justitie a uniunii Europene avand ca obiect pronuntarea unei hotarari preliminarii in cauza C-402/09 cu privire la compatibilitatea reglementarilor nationale referitoare la taxa pe poluare cu dreptul comunitar si pe fondul actiunii - "Curtea Europeana de Justitie a CE si nici Comisia Europeana nu au considerat vreodata ca taxa de poluare este nelegala". Ministerul Finantelor pe cale de exceptie invoca tardivitatea plangerii prealabile, lipsa calitatii procesual pasive si pe fondul cauzei.
Va rog frumos ce sfaturi imi puteti da avand in vedere ca nu-mi pot permite un avocat in acest moment.
Multumesc.
Buna ziua. Va rog frumos, imi puteti spune in conditiile in care am depus dosarul pt. indemnizatie crestere copil din aprilie, mi s-au mai cerut acte in completare (motivatie-pt. 85% tb. sa va verificam temeinic), am adus cu greu (cu un copil e greu sa te misti) toate actele solicitate si am primit promisiunea ca voi primi banii in iunie si pe lunile anterioare, asa cum e normal (daca poti sa mai intelegi sensul acestui cuvant "normal"). Ce bani voi primi-85% sau dupa noua decizie a "ilustrilor nostri conducatori". Va rog sa-mi scuzati tonul, dar sunt fff. suparata de modul superficial si ANORMAL in care trateaza aceasta problema conducatorii nostri. Va multumesc anticipat.