avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua. Va rog frumos, imi puteti spune in conditiile in care am depus dosarul pt. indemnizatie crestere copil din aprilie, mi s-au mai cerut acte in completare (motivatie-pt. 85% tb. sa va verificam temeinic), am adus cu greu (cu un copil e greu sa te misti) toate actele solicitate si am primit promisiunea ca voi primi banii in iunie si pe lunile anterioare, asa cum e normal (daca poti sa mai intelegi sensul acestui cuvant "normal"). Ce bani voi primi-85% sau dupa noua decizie a "ilustrilor nostri conducatori". Va rog sa-mi scuzati tonul, dar sunt fff. suparata de modul superficial si ANORMAL in care trateaza aceasta problema conducatorii nostri. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 11:59, 12 Mai 2010
vei primi 85 % pana intervin alte dispozitii, posibil iunie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu de merit si abuz in serviciu cornelpricop cornelpricop Buna ziua. Ma numesc Cornel Pricop si va scriu din nou. Am mai scris in momentul in care am avut probleme cu salariul de merit, care mi s-a luat pe nedrept si ... (vezi toată discuția)
Va rog..un sfat!! ContSters173837 ContSters173837 Buna tuturor...sunt noua pe-aici si am citit cu interes discutiile referitoare la admitere inm..Eu sunt abia anul II la Drept si ma gandesc la o cariera in ... (vezi toată discuția)
Celalalt parinte poate intrerupe ccc sotului beneficiar? dannyellac dannyellac am 2 copii, unul de 2 ani si 5luni si unul de1 an si 3 luni, sotul meu se afla in ccc din luna iunie, cand i s-a terminat ccc al primului copil, si acum ... (vezi toată discuția)