avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... celalalt parinte poate intrerupe ccc sotului ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

celalalt parinte poate intrerupe ccc sotului beneficiar?

am 2 copii, unul de 2 ani si 5luni si unul de1 an si 3 luni, sotul meu se afla in ccc din luna iunie, cand i s-a terminat ccc al primului copil, si acum beneficiaza de cei 85% de la cel mic. eu sunt somera de 2 luni iar sotul incaseaza banii si uita de ce a fost platit. nu vrea sa scoata nici copiii la plimbare, de stat cu cei doi copii a stat maxim 2 ore intro zi si asta e exceptie. nu vrea sa renunte la ccc in favoarea mea pe motiv ca ai fost proasta si mi l-ai dat si lui ii da statul bani mai multi, salariul meu anterior nasterii copilului fiind de 800lei iar al lui de 1500. acesta a fost si motivul pt care am acceptat sa intre el in concediu, dar din somajul meu tb sa cumpar toate necesare copiiilor si mie. tot el incaseaza si alocatiile. in tot acest timp liber al lui pleaca de acasa facand comisioane lui x sau y iar eu tb sa fac totul. Ce e de facut?

Alte discuții în legătură

Somaj ovoka ovoka Buna ziua! am si eu o interebare.Sotul meu este la concediul de cresterea copilului de1 sept 2011 pana la 2 dec 2012.Inainte de concediu a muncit legal 4 ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil? alexa221 alexa221 nu am serviciu si sunt insarcinata. am doar 2 luni descoperite .daca imi platesc eu din mana pot beneficia de cei 800lei? ce ar trebui sa fac? va multumesc (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie pentru ccc? CALIN74 CALIN74 o persoana care a platit in ultimii aprox. 3 ani continuu contributia la cas personal in urma faptului ca a ramas fara serviciu si in urma cu 3 saptamani a ... (vezi toată discuția)