Buna ziua!
O persoana poate beneficia de ajutor social, conf. legii 416/2001, daca locuieste intr-o alta localitatea fata de adresa din buletin? Conform art.10, alin.(3) din Normele metodologice de aplicare a prevederilor legii 416/2001 privind venitul minim garantat, se poate cu acea adeverinta.
Dar nu trebuie sa faca si dovada cu acte (viza flotant..........)ca locuieste la o alta adresa?
Multumesc!
Buna ziua!
Am primit o citatie de la DGA. Cum pot fi sigura de autenticitatea ei? Am colegi care fac glume. Nu stiu nici un motiv pt care as putea fi citata. Mentionez, ca sunt chemata la Bucuresti, eu fiind din provincie. Multumesc!
Nu are nimic,nici o data ,nici un nr.Mi-a fost pus in cutia postala,pv singur,fara plic,de catre un politist. Un vecin a fost rugat sa semneze ca martor, dar a refuzat.
Data a fost 05.05.2010, dar depinde ce a scris in pv de afisare. Contest, dar nu-mi trebuie oricum in instanta acel pv?
Buna ziua! Cum pot obtine o copie a pv de afisare la domiciliu a unei amenzi( pv din care reiese data afisarii), pe care vreau sa o contest(nu stiu daca au trecut 15 zile de la afisare). Trebuie sa fac o cerere la politie si nu stiu cum sa o formulez. Ma ajuta cineva cu formularea? Va rog!