Buna ziua! Cum pot obtine o copie a pv de afisare la domiciliu a unei amenzi( pv din care reiese data afisarii), pe care vreau sa o contest(nu stiu daca au trecut 15 zile de la afisare). Trebuie sa fac o cerere la politie si nu stiu cum sa o formulez. Ma ajuta cineva cu formularea? Va rog!
Cred ca ar trebui sa formulati plangerea contraventionala, nu se stie cand primiti raspunsul la cerere. Daca ei vor invoca tardivitatea o sa va ganditi cum va faceti apararea. Dar daca intentionati sa formulati plangere ar trebui sa o depuneti cat mai repede.
De ce nu stiti cand s-a afisat? Ati lipsit de la domiciliu? Nu e in plic? Nu are data postei? Nu are vreo stampila OP pe adresa de inaintare?
Nu are nimic,nici o data ,nici un nr.Mi-a fost pus in cutia postala,pv singur,fara plic,de catre un politist. Un vecin a fost rugat sa semneze ca martor, dar a refuzat.
Data a fost 05.05.2010, dar depinde ce a scris in pv de afisare. Contest, dar nu-mi trebuie oricum in instanta acel pv?
In mod normal trebuia trimis cu confirmare de primire, ceea ce inteleg ca nu e cazul.
Daca vor invoca tardivitatea puteti chema vecinul ca martor care poate confirma ca a refuzat sa semneze si data era 05.05.2010.
In mod normal ei ar trebui sa depuna dovada comunicarii.