avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate ctlnalexa

Activitate ctlnalexa

Răspuns la discuția datorie pt telefoane mobile
Multumesc pentru raspuns! Mai exista o mica problema ,eu le-am trimis in urma cu cateva zile un mail prin care le ceream o esalonare ,dar nu mi-au raspuns.Exista pericolul sa fi considerat ca mi-am recunoscut datoria si sa pot fi executat silit ? va multumesc!
Buna ziua ,prin anul 2004 am luat doua telefoane mobile prin banca si nemaiavand servici in 2005 nu am mai platit ultimele 2 sau 3 rate .Acum de vreo 2 ani imi tot vin acasa plicuri cum ca am de plata peste 1100 de lei(am gasit chiar lipit pe usa cum ca am fost cautat de un executor - firma de recuperare).Vreau sa stiu daca aceasta datorie nu s-a prescris. Mentionez ca la data cand am facut creditul aveam pe buletin o adresa ,eu locuind la alta , iar plicurile de la ei imi vin de cand am schimbat buletinul si adresa corespunde domiciliului meu.Va multumesc!
Răspuns la discuția preschimbare permis de conducere
In aceeasi situatie ma aflu si eu.Daca nu este obligatoriu sa preschimb permisul la adresa actuala nu as mai face-o ,insa nu gasesc un raspuns clar.
Răspuns la discuția mostenire
Noi nepotii ne-am ocupat cu inmormantarea bunicii ,tatal nici nu a fost la inmormantare si acum vrea sa vanda apartamentul.Mentionez ca bunicul este decedat de mult timp.Din vanzarea apartamentului noi nu avem chiar nici o cota parte??
Discuție mostenire
In urma decesului bunicii a ramas un apartament .Mostenitor direct este fiul adica tatal nostru,noi fiind doua surori iar mama este decedata.Vreau sa stiu daca noi avem vreun drept de mostenire .Multumesc anticipat