avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Activitate alexuzza_africa

Activitate alexuzza_africa

Răspuns la discuția am facut accident
Nu am cum sa ma inteleg cu doamna ( tiganca ) deoarece ea doreste sa ii dau o suma de bani foarte mare pentru mine si nu am de unde face rost
Răspuns la discuția am facut accident
cautati martori in favorul tau
Răspuns la discuția accident
Daca am martori care pot confirma ca m-am asigurat la efectuarea manevrei pot rezolva ceva fara declaratia accidentatei ?
Discuție accident
Buna Ziua! incercand sa intru in parcare cu spatele printre masinile din parcare mi-a sarit o persoana care dorea sa tranverseze printr-un loc nepermis si pe care am lovit-o . A fost transportata la spital unde i s-au facut radiografii si nu are decat un cucui. L a spital a dat o declaratie in care spune ca am dat inapoi fara sa ma asigur si de aceea am lovit-o. Precizez nu aveam viteza ma asigurasem inainte sa fac manevra .
dupa cercetari am fost bagati :eu - art 54 iar ea la art 167.
Cum sa procedez cu acea persoana care imi cere o suma foarte mare de bani pentru a da declaratie si am recupera permisul . Pana pe data de 4 iulie trebuie sa obtin o noua dovada de la procuror altfel raman fara servici.
Răspuns la discuția succesiunea in instanta
As mai avea o intrebare: mama mea are vreun drept la mostenire
daca era vaduva cand bunica din partea tatalui a decedat?
Răspuns la discuția succesiunea in instanta
precizez ca noi locuim in bucuresti , mostenirea se afla la 600km distanta jud botosani , bunica noastra nu a vrut sa ii faca acte unchiului deoarece se purta urat cu dansa si are o situatie financiara destul de buna , fost colonel in armata, cu cateva zile inainte sa moara ne-a sunat insistent sa mergem sa ne de-a ceea ce a crezut dansa de cuviinta insa din cauza serv nu am putut ajunge. Unchiul nostru ne-a anuntat de decesul ei cu o zi inainte sa o ingroape asa incat noi nu am putut ajunge.
Răspuns la discuția succesiunea in instanta
in cei trei ani de cand a murit bunica noastra ,unchiul nostru a locuit in acea casa pentru a administra pamantul bunici fara a ne trimite noua nici un ban din recolta sau din subventiile luate de la stat.
Răspuns la discuția succesiunea in instanta
O casa cu o valoare sentmentala mai mult decat financiara si cateva hectare de pamant
Buna ziua!
intrebarea mea este: bunica mea a avut doi copii , tatal si unchiul meu, tatal meu a decedat in 1987 iar noi cele trei surori am ramas orfane de tata .In 2007 a decedat si bunica mea. Fratele tatalui meu nu doreste sa impartim: jumate dansul si jumatate noi ceea ce a ramas de la bunica deoarece noi nu am participat la inmormantare , cerandu-ne sa ii dam bani cheltuiti cu inmormantarea. Ce ne sfatuiti sa facem pt binele nostru?