Buna Ziua! incercand sa intru in parcare cu spatele printre masinile din parcare mi-a sarit o persoana care dorea sa tranverseze printr-un loc nepermis si pe care am lovit-o . A fost transportata la spital unde i s-au facut radiografii si nu are decat un cucui. L a spital a dat o declaratie in care spune ca am dat inapoi fara sa ma asigur si de aceea am lovit-o. Precizez nu aveam viteza ma asigurasem inainte sa fac manevra .
dupa cercetari am fost bagati :eu - art 54 iar ea la art 167.
Cum sa procedez cu acea persoana care imi cere o suma foarte mare de bani pentru a da declaratie si am recupera permisul . Pana pe data de 4 iulie trebuie sa obtin o noua dovada de la procuror altfel raman fara servici.
precizez ca noi locuim in bucuresti , mostenirea se afla la 600km distanta jud botosani , bunica noastra nu a vrut sa ii faca acte unchiului deoarece se purta urat cu dansa si are o situatie financiara destul de buna , fost colonel in armata, cu cateva zile inainte sa moara ne-a sunat insistent sa mergem sa ne de-a ceea ce a crezut dansa de cuviinta insa din cauza serv nu am putut ajunge. Unchiul nostru ne-a anuntat de decesul ei cu o zi inainte sa o ingroape asa incat noi nu am putut ajunge.
in cei trei ani de cand a murit bunica noastra ,unchiul nostru a locuit in acea casa pentru a administra pamantul bunici fara a ne trimite noua nici un ban din recolta sau din subventiile luate de la stat.
Buna ziua!
intrebarea mea este: bunica mea a avut doi copii , tatal si unchiul meu, tatal meu a decedat in 1987 iar noi cele trei surori am ramas orfane de tata .In 2007 a decedat si bunica mea. Fratele tatalui meu nu doreste sa impartim: jumate dansul si jumatate noi ceea ce a ramas de la bunica deoarece noi nu am participat la inmormantare , cerandu-ne sa ii dam bani cheltuiti cu inmormantarea. Ce ne sfatuiti sa facem pt binele nostru?