avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident

Buna Ziua! incercand sa intru in parcare cu spatele printre masinile din parcare mi-a sarit o persoana care dorea sa tranverseze printr-un loc nepermis si pe care am lovit-o . A fost transportata la spital unde i s-au facut radiografii si nu are decat un cucui. L a spital a dat o declaratie in care spune ca am dat inapoi fara sa ma asigur si de aceea am lovit-o. Precizez nu aveam viteza ma asigurasem inainte sa fac manevra .
dupa cercetari am fost bagati :eu - art 54 iar ea la art 167.
Cum sa procedez cu acea persoana care imi cere o suma foarte mare de bani pentru a da declaratie si am recupera permisul . Pana pe data de 4 iulie trebuie sa obtin o noua dovada de la procuror altfel raman fara servici.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:38, 21 Mai 2010
Incadrarea este corecta d.p.d.v. legal.
Depinde numai de dv. cum veti proceda punand in balanta, pe un taler recuperarea permisului si pe celalalt taler suma de bani pretinsa de partea vatamata.
Negociati cu ea. ;)
Daca am martori care pot confirma ca m-am asigurat la efectuarea manevrei pot rezolva ceva fara declaratia accidentatei ?
Incercati solutionarea amiabila cu partea vatamata
Daca intrati in procedura,dureaza mult,costa si mai mult si,exista posibilitatea ,
costurile sa fie mai substantiale decat in prima varianta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am facut accident corina_bibi corina_bibi Buna Ziua! incercand sa intru in parcare cu spatele printre masinile din parcare mi-a sarit o persoana care dorea sa tranverseze printr-un loc nepermis si pe ... (vezi toată discuția)
Cod rutier vs noul cod penal dosoftei dosoftei buna ziua stimati avocati vin in fata dvs cu o dilema care mie in mod personal imi este usor putin ciudata in ciuda faptului caci nu prea am cunostinte de ... (vezi toată discuția)
Implicat atingere auto fara daune actuale - vinovatul primeste rca-ul meu snajwa snajwa Buna ziua, Doresc sa va aduc la cunoștința ca am fost implicat intr-o atingere milimetrica in trafic dintre mine și un alt conducator auto in data de ... (vezi toată discuția)