Buna ziua
in ce masura casa de asigurari de santate poate sponsoriza un tratament cu celule stem in cazul unei cocsartroze , tinand cont ca la noi in tara nu exista clinici de specialitate , ca atate tratamentul trebuie facut in germania
multumesc ptr rsp dar... peste tot s-a facut atat de mult tam-tam pe baza priectului de lege in care bancile sunt obligate sa recvalculeze dobanzile odata la 3 sau 6 luni .
spun asta in conditiile in care desii am mentionat ca am un contract ci dobanda fixa , atunci cand s-a zvonit ca se intra in criza ei s-au grabit sa-mi adauge la o rata de 325 de lei inca 25 , sa-nteleg ca a fost doar o rotunjire ????
Buna ziua , As dorii sa-mi rsp va rog la urmatoarea intrebare:
Daca acum 5 ani am facut un credit la BRD cu o dobanda fixa de 18,9 % dupa noile legi bancare (daca exista) banca este obligata sa-mi recalculeze dobanda la cursul zilei ?
Buna ziua. As dori sa stiu care sunt criteriile dupa care se stabileste o pensie alimentara tinand cont ca e doar un copil . Vreau sa-mi mai spuneti daca se tine cont si de veniturile doamnei.
Va multumesc !
buna. as vrea sa stiu daca cocsartroza este considerata o boala profesionala in domeniul mineritului si daca da ce beneficii as putea avea din partea administratiei .
multumesc