avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperari de creante, datorii, Probleme cu bancile
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperari de creante, datorii, Probleme cu bancile

multumesc ptr rsp dar... peste tot s-a facut atat de mult tam-tam pe baza priectului de lege in care bancile sunt obligate sa recvalculeze dobanzile odata la 3 sau 6 luni .
spun asta in conditiile in care desii am mentionat ca am un contract ci dobanda fixa , atunci cand s-a zvonit ca se intra in criza ei s-au grabit sa-mi adauge la o rata de 325 de lei inca 25 , sa-nteleg ca a fost doar o rotunjire ????
Cel mai recent răspuns: alina_cj , utilizator 12:17, 11 Iunie 2010
dobanda e fixa, dar marja de eroare nu exista in contract?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit - dobanda nu scade mircea1970 mircea1970 buna ziua. Am un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca pe imobil, contractat pe 25 ani in anul 2007 la [EDITAT], la o dobanda promotionala de 7,5%, cu ... (vezi toată discuția)
Ing 2 marje fixe sau hotie georgeck georgeck buna ziua, conform aticolului din zf. de azi ING are o formula transpatrenta de calcul a dobanzii cu 2 marje fixe. Este legala aceasta marje?.In contractul pe ... (vezi toată discuția)
Majorea marjelor fixe este sau nu legala? anca_197 anca_197 buna ziua! sunt titulara a doua contracte de credit in lei si in euro la Banca Romaneasca din anul 2008.La contractul in euro dobanda se compune din marja ... (vezi toată discuția)