avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul Muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul Muncii

buna. as vrea sa stiu daca cocsartroza este considerata o boala profesionala in domeniul mineritului si daca da ce beneficii as putea avea din partea administratiei .
multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 20:23, 16 Mai 2010
pentru ca o boala sa fie considerata profesionala trebuie sa fie constatat ca atare de medicul de medicina muncii de la unitatea nde ati lucrat.Adresati-va acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu medical boala profesionala dodorel62 dodorel62 Eu lucrez si am boala profesionala ( Pneumoconioza minerului la carbune) si de cel putin 2 ori pe an trebuie sa ma internez in clinica de medicina muncii . ... (vezi toată discuția)
Preaviz Monica_tm Monica_tm Buna ziua. am intrebare si anume;este vorba de un accident de munca care nu s a declarat in anul 2013 in urma caruia am facut tulburare anxios depresiva care a ... (vezi toată discuția)
Schimbarea locului de munca din motive medicale ESTITINA ESTITINA Buna ziua As dori si eu o lamurire , sint asistenta medicala pe o sectie de terapie intensiva am facut o dubla hernie de disc si medicul de ... (vezi toată discuția)