In cazul in care societatea comerciala unde lucrez nu are un contract colectiv de munca sunt obligati sa imi acorde zile libere platite in cazul decesului unui membru al familiei(socrul)?
anexele la CIM in care se specifica ca se primesc anumite sume de bani in urma prestarii unor servicii gen service 24 H trebuiesc inregistrate la ITM?
multumesc anticipat
Mi s-a propus sa am grija de o batranica in schimbul cesei d-ei,urmand sa imi cedeze casa prin act notarial cu clauza de uzufruct.Varog sa ma ajutati cu sfaturi caci nu stiu cum trebuie compus un astfel de act si ce costuri implica...Multumesc anticipat.
pe data de 2 septembrie mi-au expirat cele 15 zile calendaristice de preaviz ale demisie pe care eu am depus-o cu numar de inregistrare la firma care lucram anterior.au trecut 2 luni de zile si aceasta firma nu mi-a eliberat carnetul de munca si drepturile salariale ce mi se cuveneau.in data de 30 august trebuai sa primesc salariul aferent ;lunii august dara acesta nu l-am ridicat din motive care nu tin de peroana mea(mai precis refuzul conducerii firmei de al mi-l elibera).Ce trebuie sa facpt a-mi recupera cartea de munca si salariul cuvenit?
carei autoritati ma pot adresa?