avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CLAUZA DE UZUFRUCT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CLAUZA DE UZUFRUCT

Mi s-a propus sa am grija de o batranica in schimbul cesei d-ei,urmand sa imi cedeze casa prin act notarial cu clauza de uzufruct.Varog sa ma ajutati cu sfaturi caci nu stiu cum trebuie compus un astfel de act si ce costuri implica...Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 11:08, 11 Mai 2006
Contractele nu se gasesc pe toate drumurile. ...
Acestea trebuie redactate, tinind cont de dorinta partilor, pe linga clauzele standard pe care trebuie sa le cuprinda un asemenea act.
Parerea mea este fie sa mergi direct la notar pentru contractul standard, fie sa angajezi un avocat care sa-l redacteze tinind cont de dorintele partilor.
av. Corina Capota
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze in acte de donatie sau de vanzare cumparare Alina89 Alina89 Buna ziua! Am o nelamurire. O familie de batrani vor sa ne lase mostenire (mie si sotului meu) dupa moartea lor un apartamen, cu clauza de ingrijire. Acest ... (vezi toată discuția)
Intrebare elenabr elenabr Buna ziua. Suntem o familie de tineri casatoriti si am dori sa obtinem un raspuns concret la o problema care ne macina. Practic, nu stim ce sa facem. Ni s-a ... (vezi toată discuția)
Contract de v-c cu sau fara clauza? ContSters180941 ContSters180941 Buna ziua, Va rog frumos daca puteti sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema:doresc sa fac un contract de V-C cu o batrana in varsta de 80 ani dar care are ... (vezi toată discuția)