avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2225 soluții astăzi
Forum Activitate sptaruco

Activitate sptaruco

Discuție Vanzare Teren
Buna ziua
Vreau sa vand un teren extravilan de 25 ari pe care am titlu de proprietate împreuna cu fratii mei de fapt acolo e trecut 1ha dar împartit la 4 avem fiecare 25 ari ,deci acest teren e trecut la registru de la primarie la unul din frati deoarece eu nu am avut rol dar terenul de 25 ari eu l am folosit -deci vreau sa stiu daca pot sa l vand la o alta persoana prin contract de vanzare cumparare !
Multumesc!
Buna ziua

Se poate face succesiunea daca unul dintre frati este plecat ,dar noi sîntem în acord cu modul de împartire a masei succesorale?
De fapt el este care vrea sa deschida aceasta succesiune dar este în Italia si vrea sa nu mai piarda timp cînd vine acasa ,si sa facem noi adica cei 2 frati de acasa aceasta succesiune cu acordul lui bineînteles ,el ar putea sa dea si un consimtamînt telefonic la notarul unde vom merge.

Va multumesc pentru raspunsuri !
Răspuns la discuția Unde-mi pot gasi dreptatea?
Buna ziua !
Stimata Doamna stiu ca este greu cind nu ti se face dreptate dar vreau sa va spun ce zice Biblia despre dreptate în Epistola lui Pavel catre Romani capitolul 3,versetul10 si anume după cum este scris: „Nu este nici un om drept, nici unul măcar. deci nu cautati dreptatea la oamenii ci doar la Dumnezeu El va poate socoti dreapta si nimeni altul.Sper sa întelegeti si sa va ajute acest raspuns cum m-a ajutat si pe mine de multe ori .Mentionez cuvintul folosit în Biblie pentru drept este neprihanit care înseamna fara vreo vina cit de mica ,perfect ,fara pata ,fara macar o mica intentie de a face rau cuiva ,va întreb poate cineva sa sustina ca este el asa?:-/