avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbaterea succesiuni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbaterea succesiuni

Buna ziua

Se poate face succesiunea daca unul dintre frati este plecat ,dar noi sîntem în acord cu modul de împartire a masei succesorale?
De fapt el este care vrea sa deschida aceasta succesiune dar este în Italia si vrea sa nu mai piarda timp cînd vine acasa ,si sa facem noi adica cei 2 frati de acasa aceasta succesiune cu acordul lui bineînteles ,el ar putea sa dea si un consimtamînt telefonic la notarul unde vom merge.

Va multumesc pentru raspunsuri !
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2011
sptaruco, utilizator

Alte discuții în legătură

Lamuriri cu succesiunea PaolaD PaolaD Buna. Este prima data cand scriu pe acest forum dar am inteles ca este foarte util, deci va explic si problema mea. Acum 8 luni a murit tatal meu, mama a ramas ... (vezi toată discuția)
Succesiune miti1956 miti1956 va rog niste lamuriri; tata a decedat in 1994 iar mama in februarie 2011. dupa tata nu am facut succesiunea acum am ramas 3 frati fiecare casatoriti si cu ... (vezi toată discuția)
Succesiune prin notar sau instanta minuiza minuiza Buna ziua. In anul 2005 bunicul meu a murit. Mama mea vrea sa deschida succesiunea, intrucat ea a ramas sa aiba grija de casa si de pamant, ea a platit ... (vezi toată discuția)