Va spun eu cum.Omul a fost cioban si a lucrat doar vara.Cateodata a avut vechimea trecuta ,altadata nu.Totusi unde sant banii omului?La sanatate inteleg dar la pensie?Sa inteleg ca ar trebui sa=si taie o mana sau un picior pentru a supravietui?
Multumesc pt raspuns,dar nu cred ca la o varsta atat de avansata cineva ar mai putea sa se asigure. Totusi nu cred ca este normal ca cineva sa plateasca niste bani degeaba.Asta nu suna cumva a imbogatire fara drept?
Va redau in continuare un caz concret.Un barbat in varsta de 65 ani are o vechime de12 ani si 23 de zile de cotizare,deci nu are drept la pensie.Omul este si bolnav asa ca nu mai poate munci.As dori sa-mi spuneti ce se intampla cu banii pe care i-a cotizat timp de mai bine de 12ani atat la pensii cat si la sanatate?
Va multumesc si va doresc o zi buna!
Multumesc pentru raspuns,am citit dar atat cat ma pricep eu,la art.20 se spune cu totul altceva,anume ca trebuie acordul instantei.Ma insel sau am dreptate?Multumesc pt. timpul acordat.
Am inteles de pe diferite site-uri ca din 2014 nu mai este necesara incuviintarea executarii silite de catre instanta(credite bancare).Care este legea care permite executorilor sa treaca la executare fara acordul instantei?Va multumesc!
Multumesc mult pt. raspuns dar cum se face ca primesc notificari de la un bej de pe langa curtea de apel Bucuresti dar domiciliul stabil este in Brasov!Are importanta ca firma de recuperari este din capitala? mentionez ca nu am fost actionati in instanta.Multumesc.
Buna ziua.As dori sa stiu daca executorii judecatoresti au o anumita arie de competenta sau sant autorizati pe toata tara.Mai concret ,un executor din Bucuresti (pe langa curtea de apel Bucuresti) poate face actiuni de executare(notificari) unui debitor cu domiciliul in Brasov.
Va multumesc frumos pt. raspuns si pentru timpul acordat.Ce nu inteleg eu este aceasta repunere in termen.cum se procedeaza si ce repercusiuni poate avea pentru mine.Inca odata va multumesc pt. timpul pretios pe care mi-l acordati.