REVENIRE CONCEDIU CRESTERE COPIL
Bună ziua, Dacă un tată care a întrat de 1 luna în concediu creștere copil își da demisia de la actualul loc de munca și se angajează în alta parte , poate lua și salar și stimulentul de la stat pentru ca s-a întors mai devreme la munca? Multumesc
Bună ziua, decizia de suspendare CIM a unui angajat care lipsește nemotivat, cf art 51 alin 2, se face în baza unei cereri a salariatului sau se poate face fără? Am găsit opinii care spun ca suspendarea CIM pentru absente nemotivate , dispusa în lipsa unei cereri a salariatului, este nelegala...
Hotărâre definitiva
Dacă părinții mei au dezbătut moștenirea după părinții lor și exista o hotărâre definitiva după cum s au împărțit bunurile între frați, de acum 3 ani...dar acum unuia dintre ei nu le convine cum s a făcut împărțirea...se mai poate face ceva?
Bună ziua,
Dacă am o mașină pe numele meu, dar care este condusa zilnic de o alta persoana (cu acordul meu)...in cazul în care aceasta persoana conduce masina sub influenta alcoolului și este oprita de politie sau face un accident fiind sub influenta alcoolului....eu răspund în vreun fel?