avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate alexandru_z

Activitate alexandru_z

Buna ziua! Prin fals intelectual si abuz in serviciu mi s-a emis intai o decizie medicala asupra capacitatii de munca prin care mi se respingea incadrarea in grad de invaliditate. Am facut contestatie si tot prin fals intelectual si abuz, mi s-a acordat gradul doi de invaliditate, eu fiind incadrabil in gradul 1 de invaliditate. Medicul mi-a ascuns boli extrem de grave documentate cu acte medicale in dosarul medical, in schimb mi-a inventat boli psihice pentru a ma face sa-mi pierd credibilitatea in fata instantelor de judecata, eu avand litigii si plangeri penale cu colegii lor si institutia la care lucreaza. Daca as depune decizia medicala la casa de pensii pentru a obtine un venit, mai am dreptul sa o contest in instanta?
In cazul meu presedintele de la comisia de evaluare a persoanelor cu handicap este medic si la comisia le la casa de pensii, ambele decizii mi le-au falsificat cu minciuni. ar trebui sa fiu pe o lista de transplant de plaman ,poate si de inima si ei incearca sa ma ucida.
hotararea pe baza caruia criteriile de handicap nu permit incadrarea persoanelor care nu au boala de la 26 de ani, nici de sunt in stare terminala. asa ceva este constitutional? Pentru mine oricum nu prea mai conteaza,mie imi scrie in acte ca am boala congenital, totusi mi-au respins pe motiv ca nu am documentatie medicala de la 26 de ani. e si o razbunare ca i-am facut plangeri penale la un colegde al lor care apoi a ajuns la inchisoare
Pe mine m au respins din dușmănie și pentru a ascunde fapte de malpraxis. Eu sunt de gr1 și nu mi au dat nici gr3. I am înregistrat și i am pus pe net.
Pe mine m au respins că protejează fapte de malpraxis și fapte de coruptie. Eu sunt de gr1 și nu mi au dat nici 3, au ascuns bolile. I am înregistrat și i am pus pe internet
O sa le fac plângere penală daca nu mor înainte. Normal am văzut decizie pe internet in care, i a obligat să anuleze certificatul și să emită altul cu gr1.
Mulțumesc frumos
Buna ziua! Daca atac in instanta de contencios administrativ un certificat de incadrare in grad de handicap prin care s-a hotarat neincadrare, din motive de dusmanie si rea vointa, in caz ca atac hotararea de guvern si criteriile de incadrare in grad de handicap, despagubirile de la cine pot sa le solicit? de la consiliul judetean? sau pot chema si statul in garantie, in caz ca este o suma foarte mare?
Buna seara! Se poate obtine indemnizatia de insotitor pentru persoane cu handicap neachitata, daca au trecut 2 ani si jumatate sau despagubiri civile in raspundere civila delictuala? In anul 2017 primaria a emis o ordonanta de plata a indemnizatiei doar din luna iunie desi certificatul de handicap era emis din luna aprilie. Pe luna mai mama mea avea dreptul la indemnizatie si de la primarie si de la casa de pensii si au facut in asa fel ca nici una dintre ele sa nu acorde pe luna mai. Eu am fost executat si pentru 50 de lei, cand nu eram eu de vina.
Răspuns la discuția Pot redeschide un proces penal?
Am fost așa de vindecat, încât din cauza bolilor pulmonare mi s a distrus și inima. Am făcut și hipertensiune pulmonara. M au împiedicat să mă pensionez intentionat și m au lăsat fără tratament și asigurare medicala. astfel că am fost nevoit să fac eforturi mari, ceea ce mi a grăbit și evoluția bolilor nesupravegheate și netratate. Medicii mă urau că am depus 3 plângeribpenale împotriva unui medic prins mai târziu cu luare de mita.,care mai târziu a fost condamnat la închisoare. Dar probabil știți dumneavoastră tot adevărul....de incercati să mă faceți bolnav psihic.