avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Activitate secretaruat

Activitate secretaruat

pt taisa salariul brut cu componentele lui din octombrie 2010 se majoreaza cu 15 %. in octombrie 2010 suplimntele aveau suport legal . mai subliniaza alin 2 astfel cum au fost acordate personalului platit din fonduri publice pentru luna octombrie 2010
nu au aparut
Răspuns la discuția Angajari 2011
oare cum pot fi ocupate in conditiile in care cheltuielile de personal sunt plafonate la luna octombrie 2010 , sau cel putin asa cer finantele !
cum se acorda in anul 2011 majorarea de 75 % pentru cei care ocupa de proiecte
Discuție Angajari 2011
In 2011 se pot face angajari in sistemul bugetar
Răspuns la discuția Revocare HCL
pt s mari . este vorba de un aviz pentru instalarea indicatorului rutier , care nu este prealabil . baza legala oug195 /2002
Pt Kyandra .Va rog de asemenea sa-mi explicati in ce masura pot sa-mi dovedesc valoarea avand in vedere urmatoarele : obiectul hcl-ului este restrictionarea pentru masa maxima admisa a autovehiculelor mai mari de 10 tone pe un anumit sector de drum . baza legala og 43/1997 art 44 alin 2 . se pune problema ca nu exita rute alternative pentru sectorul de drum mentionat . legiuitorul instituie in sarcina administratorului de drum , consiliu local , informarea prealabila cu privire la restrictionare , informare care trebuei sa cuprinda inclusiv rutele alternative . nu este reglementata expres de lege situatia in care daca nu ai rute alternative poti sau nu poti institui restrictii. Aceasta este problema noastra. Avand in vedere faptul ca nu exista o reglementare clara , apare interpretarea , si in aceste conditii nu cred ca se poate vorbi de valoarea unui secretar .
PENTRU KYANDRA CINE TEBUIE SA CONSIDERE CA CETATEANUL ARE DREPTATE , AVAND IN VEDERE CA SECRETARUL UAT A CONTRASEMNAT PRIMUL HCL
subliniez calitatea secretar uat
Discuție Revocare HCL
CONSILIUL LOCAL A ADOTPTAT O HOTARARE. UN CETATEAN NEMULTUMIT A DEPUS PLANGERE PREALABILA PE LEGEA CONTENCIOSULUI ADMINISTRATIV SOLICITAND REVOCAREA. CUM PROCEDEZ IN CALITATE DE SECRETAR ?