pt taisa salariul brut cu componentele lui din octombrie 2010 se majoreaza cu 15 %. in octombrie 2010 suplimntele aveau suport legal . mai subliniaza alin 2 astfel cum au fost acordate personalului platit din fonduri publice pentru luna octombrie 2010
Pt Kyandra .Va rog de asemenea sa-mi explicati in ce masura pot sa-mi dovedesc valoarea avand in vedere urmatoarele : obiectul hcl-ului este restrictionarea pentru masa maxima admisa a autovehiculelor mai mari de 10 tone pe un anumit sector de drum . baza legala og 43/1997 art 44 alin 2 . se pune problema ca nu exita rute alternative pentru sectorul de drum mentionat . legiuitorul instituie in sarcina administratorului de drum , consiliu local , informarea prealabila cu privire la restrictionare , informare care trebuei sa cuprinda inclusiv rutele alternative . nu este reglementata expres de lege situatia in care daca nu ai rute alternative poti sau nu poti institui restrictii. Aceasta este problema noastra. Avand in vedere faptul ca nu exista o reglementare clara , apare interpretarea , si in aceste conditii nu cred ca se poate vorbi de valoarea unui secretar .
CONSILIUL LOCAL A ADOTPTAT O HOTARARE. UN CETATEAN NEMULTUMIT A DEPUS PLANGERE PREALABILA PE LEGEA CONTENCIOSULUI ADMINISTRATIV SOLICITAND REVOCAREA. CUM PROCEDEZ IN CALITATE DE SECRETAR ?