avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Activitate utilizatorA

Activitate utilizatorA

Răspuns la discuția Tranzacție apartament cu suita
Mulțumesc pt răspuns.
Exista posibilitatea de a cumpara imobilul prin preluarea datoriilor?
Nu am nici o garanție ca in urma avansului dat de către mine, respectivul își va achita datoriile...
Buna ziua,

Vreau sa cumpăr un apartament de la un individ care este in următoarea situație:
- nu are posibilitate de Cash
- trebuie sa achite o suma de 25 mii EUR către un executor judecătoresc (suma reprezintă partea celorlalți frați cu care s-a judecat, au trecut ap pe el si e obligat la plata)
- are datorii către Fisc, încălzire, apa, asociatie etc.
Nu stiu sub ce forma as putea face contract. Practic ar trebui sa-i dau un avans care sa acopere toate datoriile lui si apoi sa facem tranzacția.
Dacă ma puteți ajuta cu un sfat ar fi de mare ajutor.
Mulțumesc
Ovidiu
Discuție buna ziua
Sunt recent absolvent al unei universitati din tara (Stefan cel Mare Suceava) si doresc sa ma inscriu la master in cadrul unei alte universitati din alt oras. Pentru inscriere am nevoie de diploma de licenta sau echivalentul acesteia. Am intrebat la secretariat in cat timp imi pot elibera adeverinta echivalenta diplomei si au zis ca inca nu stiu, ca nu depind de ei si in mare au zis 2-3 saptamani, durata ce ar depasi perioada inscrierilor acolo unde sunt eu interesat, insa inscrierea la master in cadrul universitatii Suceava e mult mai tarziu, fapt ce ne forteaza sa ramanem in cadrul universitatii si ne limiteaza optiunile. Ceea ce doresc sa stiu e de catre cine sunt eliberate aceste adeverinte? si in cat timp pot fi eliberate? E normal ca o universitate sa elibereze adeverinta dupa ce o alta universitate din tara isi incheie sesiune de inscriere?
Mentionez ca specializarea la care am absolvit nu e acreditata, iar licenta s-a desfasurat sub supravegherea unei comisii a SNSPA Bucuresti.
Va multumesc mult!
Discuție HG 128/1994
buna, am primit un nimic de amenda :D care zice ca faptele prevazute de art. 3 al HG 128/1994, sunt sanctionate de art 5 al aceleasi legi.din cate stiu art 5 are in componenta sa lit a) si lit b). amenda prevazuta la lit a) sanctioneaza art 1 si art 2 al legii respective, iar art 3 este sanctionat de catre lit b).
in procesul verbal e trecuta doar art 5, fata nici o litera.cand i-am spus politistului ca amenda trebuie incadrata la lit b)(amenda intre 50000-100000 lei vechi) mi-a raspuns simplu ca o alta lege se substituie acesteia si zice ceva de genu ca amenda minima care poate fi data in Romania este de 25 RON.m-a bagat omul in ceata de aceea intreb pe cine stie: e adevarat ca amenda minima in Romania e de 25 RON?
va multumesc!