avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua

Sunt recent absolvent al unei universitati din tara (Stefan cel Mare Suceava) si doresc sa ma inscriu la master in cadrul unei alte universitati din alt oras. Pentru inscriere am nevoie de diploma de licenta sau echivalentul acesteia. Am intrebat la secretariat in cat timp imi pot elibera adeverinta echivalenta diplomei si au zis ca inca nu stiu, ca nu depind de ei si in mare au zis 2-3 saptamani, durata ce ar depasi perioada inscrierilor acolo unde sunt eu interesat, insa inscrierea la master in cadrul universitatii Suceava e mult mai tarziu, fapt ce ne forteaza sa ramanem in cadrul universitatii si ne limiteaza optiunile. Ceea ce doresc sa stiu e de catre cine sunt eliberate aceste adeverinte? si in cat timp pot fi eliberate? E normal ca o universitate sa elibereze adeverinta dupa ce o alta universitate din tara isi incheie sesiune de inscriere?
Mentionez ca specializarea la care am absolvit nu e acreditata, iar licenta s-a desfasurat sub supravegherea unei comisii a SNSPA Bucuresti.
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:30, 7 Iulie 2010
Adeverinta se elibereaza de la secretariatul facultati si dureaza in principiu citeva zile de la basolvire.Faceti cere in acest sens de a vi se elibera de urgenta in caz contar specificati ca ii veti actiona in justitie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme eliberare diploma licenta dianam5 dianam5 Am o problema destul de complicată legată de sistemul universitar din România. M-ar ajuta foarte mult o parere avizata, in contextul in care am incercat ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Secreatara nu vrea sa imi treaca in adeverinta de licenta nota de la proba 1 NClaudiu31 NClaudiu31 Am abosolvit facultatea si am vrut sa ma inscriu la Master la alta universitate. Din pacate adeverinta primita de la facultate ce inlocuieste diploma de ... (vezi toată discuția)