buna ziua,sunt o femeie disperata care nu mai stie ce sa faca,suntem casatoriti de 2 ani si avem o fetita de 1 an.situatia dentre mine si sotul meu a devenit de nesuportat.sunt agresata fizic si verbal.mentionez ca sunt in concediul de cresterea copilului. eu ma ocup exluziv de fetita...am vrut de mai multe ori sa il parasesc dar nu ma lasa sa plec cu fetita,profitand de faptul ca fara ea nu plec.daca as pleca,as merge la parintii mei care nu nu conditii prea grozave in comparatie cu locuinta in care stam impreuna cu parintii lui.o alta problema este ca parintii meu nu au un comportament demn de urmat..si anume mama alcoolica...tatal are o relatie extraconjugala.....si intre parintii sotlui sunt ff multe certuri..numai ca in exterior au o eticheta buna...va rog ajutati-ma cu un sfat...alte detalii daca vreti.....lasati-mi un mesaj
nu stiu cum sa-mi confirm contul....si in momentul de fata nu stiu ce venit voi avea dupa acest concediu...daca ma intoc la locul de munk de la care am plecat probabil minimum pe economie...adica aceeasi suma care o primesc lunar acum...nici sotul nu are mai mult...nu am pretentie materiala...ma intereseaza doar copilul.....din cele ce v-am relatat cam care sunt sansele sa primesc eu copilul?
da...de mutat vreau sa ma mut la parintii mei....care stau la o strada de socrii....domiciliul meu actual....ceea ce ma nelinisteste este daca ma poate afecta faptul ca tatal meu are o amanta..de care tot cartierul stie...si mama este alcoolica....in alta parte neavand unde sa ma mut.....ei nu ar avea nici o datorie fata de copil..deoarece eu ma ocup 100%de cresterea si educarea lui...de fapt nimeni nu stie tabieturile copilului...cand si cum trebuie sa manance...cand trebuie sa doarma...nu sunt scandaluri in casa parintilor mei....doar ca asta este situatia...si toti vecinii o stiu....in cazul unei anchete sociale voi avea de pierdut?astept raspunsul dumneavoastra...
buna seara,sunt o mama tanara de 24 de ani care s-a chinuit foarte mult pe timpul sarcinii ...avand o sarcina toxica...dupa nasterea fetitei .....pana la 6 luni nu am dormit o noapte...fetita avand colici...ceea ce vreau este sa fac nu este sa ma vait ci sa va spun ca am dat si sufletul din mine pentru acest copil.....inca din timpul sarcinii relatia cu sotul a devenit una tensionata....de la agresiuni verbale...ajungand si la cele fizice{imbranceli}inca nu am ajuns la faza de lovire ......sunt disperata pot spune deoarece daca plec...acest copil imi va fi luat.....acum stam la parintii lui....care nu ma iubesc prea tare...este ff influientat de mama lui.....care sunt pasii care trebuie sa-i urmez ptr a putea pleca..cu tot cu copil....de multe ori am vrut sa plec....dar nu am putut fara fetita....si mi-este frica sa nu aiba el un avantaj in cazul in care plec....daca conteaza am studii superioare,sunt in concediul de cresterea copilului....fetita avand 9 luni...astept sfaturile dumneavoastra.....va multumesc anticipat
sunt si eu intr-o situatie disperata...sunt casatorita si am o fetita de 7 luni...stam la sotul acasa...precizez ca sunt in concediul de cresterea copilului...si am ajuns in situatia in care nu se mai poate....sotul nici nu vrea sa auda de divort...ma ameninta ca-mi ia copilul desii eu ma ocup de ea..eu stiu absolut toate nevoile ei...cum pot sa fac sa sa-mi iau copilul...daca ma decid sa plec..cu siguranta nu-mi pot lua copilul cu mine....si nu stiu daca pot sa stau fara fetita pana cand se va decide custodia...de aceea nu indraznesc sa pun piciorul in prag...va rog sa ma ajutati...cu cateva sugestii...va multumesc!