avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Activitate dan6i

Activitate dan6i

Răspuns la discuția Acte somaj
Concluzia mea este ca primul lucru pe care trebuie sa-l fac este sa depun la secretariatul SC o cerere pentru eliberarea acestor adeverinte, eventual s-o trimit si prin posta, iar daca nu primesc adeverintele in termen de 15 zile pot sa ma duc mai departe si sa fac reclamatii. Daca le primesc in termen, dar iar gresite si nu mi le primeste la somaj, fac o noua cerere , etc...........
Ce pot face pentru a forta angajatorul sa-si respecte obligatia? Eu deja am pierdut 15 zile de somaj din cauza angajatorului si sunt convins ca voi mai pierde si altele.
Multumesc, inteleg ca trebuie sa fac intai o cerere scrisa? Nu erau obligati sa-mi elibereze aceste acte la incetarea contractului de munca?
Discuție Acte somaj
Am primit decizia privind incetarea contractului de munca incepand cu 13.07.2012, dar celelalte doua adeverinte necesare pentru dosarul de somaj le-am primit de doua ori pana acum, dar de fiecare data gresite. Le-am solicitat inca odata, rugandui sa faca corecturile de rigoare, dar nu stiu de ce dureaza atat de mult completarea lor. Ce pot face in cazul in care continua sa ma amane cu eliberarea acestor adeverinte, sau daca pur si simplu nu mi le da? Care este termenul in care ar fi trebuit sa le primesc? Ce pot face daca nu-l respecta?
Discuție Somer cu SRL
Am depus actele la somaj, dar am si o idee de afacere si ma gandesc sa-mi deschid un SRL. Deschiderea SRL-ului implica automat pierderea ajutorului de somaj?
Ma intereseaza subiectul pentru ca vreau sa-mi deschid o firma sau PFA pentru instalarea sistemelor de control acces si pontaj. intrebarea mea este ce treaba are politia daca nu este un sistem antiefractie ci doar de acces si pontaj. Diferenta este ca yala este electromagnetica si in loc de semnatura in condica se foloseste un card , daca montez o yala normala trebuie proiect avizat de politie
Răspuns la discuția asociat decedat
Variant a 2-a mi se pare cea mai buna. Problema este ca firma asta mi-a golit buzunarele, ba am mai facut si un credit de 30000 lei pentru nevoi personale, pe care i-am investit in firma si inca mai am mult de platit. Cat de mari sunt riscurile daca o las asa cum e?
La stare societate ,scrie data inregistrarii.
Multumesc, ma voi duce. Oricum noi nu am mai facut nimic de cand am inchis magazinul pe care il aveam cu chirie (cu 5 ani [n urma), doar contabila a depus declaratiile pe 0.
Discuție asociat decedat
Sunt asociat la un S.R.L care nu mai are nici un fel de activitate de cel putin 5 ani, dar are datorii la stat. Asociatul meu a decedat. Ce se intampla in aceasta situatie cu datoriile si cu firma?