Completati si autorizati activitatea cod caen 7711 Activitãţi de închiriere şi leasing cu autoturisme şi autovehicule rutiere uşoare.
Ulterior, incheiati contract de inchiriere pentru autoturismele in cauza si facturati ca atare.
legat de derularea contractului individual de munca va puteti adresa ITM. Odata cu sesizarea ITM puteti inainta si demisia pentru a incheia un nou contract de munca.
1. Cerere de reinceperea lucrului la vechea societate.
2. Demisie inregistrata.
3. Incheiati CIM cu noul angajator, in care sa se prevada ca data a inceperii executarii acestuia data imediat ulterioara incetarii termenului de preaviz.
4. Faptul ca ati facut cererea de suspendare , iar angajatorul nu v-a comunicat-o, mi se pare un pic cam ciudata, intrucat altfel nu ati fi primit acea indemnizatie pentru cresterea copilului, cata vreme ati fost in CCM.
Acestea sunt solutiile mele, poate va vor oferi altele si alti colegi.
Nu pot incheia un nou contract de munca ptr ca nu am nota de lichidare de la vechiul loc de munca. Iar cererea nu a fost operata sigur la acea data din moment ce eu inca figuram pe stat cu salariu normal. Realizez faptul ca corelatia dintre institutiile statului nu exista deloc. Eu indemnizatia am primit-o. Multumesc