avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Rog ajutor - conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Rog ajutor - conflict de munca

Numele meu este Lazarica (Ghita) Claudia, CNP 2820222420104
Incerc sa va prezint situatia mea cat mai explicit. In anul 2008 pe data de 06.04 am nascut un copil. Pe data de 19.08.2008 am facut cere pentru suspendarea contractului individual de munca incepand cu data de 01.09.2008. Am depus cererea la societatea la care eram angajata impreuna cu o copie dupa certificatul de nastere al copilului. Am primit un numar de inregistrare si o copie a cestei cereri. Am tot asteptat eu acasa sa imi vina si decizia de suspendare prin posta, dar nu am primit-o (recunosc ca ulterior am uitat de acea decizie). In anul 2009 am avut nevoie de o adeverinta pentru medical de familie in care sa fie mentionat faptul ca sunt angajata si ca sunt in concediu de crestere si ingrijire copil. Am primit acea adeverinta imediat exact cu datele cerute de mine (angajata figureaza in concediu ce crestere si ingrijire copil incepand cu data de 01.09.2010) si nu am banuit sa fie vre-o problema. Acum, in 2010 am adresat firmei o cerere pentru inchiderea contractului de munca incepand cu data de 24.05.2010, si am solicitat si decizia de suspendare a contractului de munca (pe care nu o primisem). Am constat cu mare stupoare ca dupa data de 01.09.2008 eu inca am mai aparut pe statele de plata cam 3 luni de zile, perioada in care contractul meu trebuia sa fie suspendat. Nimeni din societate nu a vrut sa imi dea detalii despre situatia contractului meu. Suspectez ca societatea nu a suspendat contarctul de munca. Le-am dat termen de solutionare si prezentarea ambelor decizii (de suspendate incepand cu data de 01.09.2008 si de inchidere a contractului incepand cu data de 25.05.2010). In cazul in care nu voi primi nimic vreau sa stiu ce am de facut. Care sunt pasii spre solutionarea acestei probleme. Mentionez faptul ca acum mi-am gasit de munca in cadrul altei societati, dar aceasta nu imi poate incheia contract de munca pana nu le prezint decizia de inchidere a vechiului contract si deasemenea nu ma pot plati ptr munca pe care urmez sa o prestez. Sunt intr-un caz disperat pentru ca nu stiu ce am de facut, mai ales ca nu vreau sa pierd acest loc de munca. Am rugamintea sa ma indrumati care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez si cum pot afla mai multe detalii despre ce s-a intamplat cu contractul meu de munca.

Am sa va prezint si datele societatii la care am lucrat:
CDC LOGISTIC SRL
CUI: RO 17028570, J40/20519/2004
Bucureşti, B-dul Timişoara Nr.90, Corp C4, Sector 6 (în incinta Vămii Târguri şi Expoziţii Bucureşti)
Administrator: Hrenciuc Sorin Silviu

Va multumesc anticipat.

Claudia Lazarica
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:28, 24 Mai 2010
legat de derularea contractului individual de munca va puteti adresa ITM. Odata cu sesizarea ITM puteti inainta si demisia pentru a incheia un nou contract de munca.
Ai cerut incetarea in timp ce te aflai in concediul de maternitate sau te-ai intors la locul de munca mai devreme?
1. Cerere de reinceperea lucrului la vechea societate.
2. Demisie inregistrata.
3. Incheiati CIM cu noul angajator, in care sa se prevada ca data a inceperii executarii acestuia data imediat ulterioara incetarii termenului de preaviz.
4. Faptul ca ati facut cererea de suspendare , iar angajatorul nu v-a comunicat-o, mi se pare un pic cam ciudata, intrucat altfel nu ati fi primit acea indemnizatie pentru cresterea copilului, cata vreme ati fost in CCM.

Acestea sunt solutiile mele, poate va vor oferi altele si alti colegi.
Ma aflam inca in concediu de crestere si ingrijire copil. Acest concediu se termina pe 04.06.2010. Multumesc
gabescu a scris:

1. Cerere de reinceperea lucrului la vechea societate.
2. Demisie inregistrata.
3. Incheiati CIM cu noul angajator, in care sa se prevada ca data a inceperii executarii acestuia data imediat ulterioara incetarii termenului de preaviz.
4. Faptul ca ati facut cererea de suspendare , iar angajatorul nu v-a comunicat-o, mi se pare un pic cam ciudata, intrucat altfel nu ati fi primit acea indemnizatie pentru cresterea copilului, cata vreme ati fost in CCM.

Acestea sunt solutiile mele, poate va vor oferi altele si alti colegi.

Nu pot incheia un nou contract de munca ptr ca nu am nota de lichidare de la vechiul loc de munca. Iar cererea nu a fost operata sigur la acea data din moment ce eu inca figuram pe stat cu salariu normal. Realizez faptul ca corelatia dintre institutiile statului nu exista deloc. Eu indemnizatia am primit-o. Multumesc

Alte discuții în legătură

Probleme demisie marianams70 marianams70 sunt in concediu de cresterea copilului pana in iulie si miam depus la firma acum o saptamana demisia scrisa de mana ca dupa terminarea concediului nu ma mai ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract crestere copil urgent alinutzaaa2001 alinutzaaa2001 Buna ziua Am o intrebare privind completarea in cartea de munca. In anul 2006 pe 05 mai am nascut. Am luat acei 6 milioane de la stat pe perioada de 2 ani. ... (vezi toată discuția)
Incetare cim demisie ginnyy ginnyy un salariat isi da demisia, in timp ce se afla in concediu medical ; i se aproba incetarea CIM fara preaviz. la ce data inceteaza CIM? ziua urmatoare ... (vezi toată discuția)