Buna ziua
Copilul meu a implinit 2 ani pe 10 ianuarie 2018 si totusi primesc in continuare pe card suma de 850 lei, probabil reprezentand stimulentul de insertie + alocatia. S-a schimbat legea, era pana la implinirea de 2 ani a copilului? Risc sa am poprire pe cont? Cum trebuie sa procedez in cazul in care se sesizeaza ca nu am acest drept?
Buna ziua
Va rog sa ma ajutati intr-o problema
Cu data de 10.11.2017 urma sa se produca efectele pentru un CM. Pe data de 09.11.2017, din neatentie/graba am introdus doar datele personale ale angajatului, in ziua respectiva realizandu-se si exportul in reges. Astazi, 10.11.2017, in Raport salariati, respectivul angajat nu apare, daca doresc sa modific/radiez sau corectez cu datele despre functie, salariu, norma, nu mi-l gaseste. La Salariati/modificare sau corectie imi salveaza datele fara permisiunea de-a merge mai departe. Cu alte cuvinte in noul angajator apare inregistrat dar numai cu datele personale. Cum rezolv situatia pentru ca nu doresc sa ramana fara o zi cu CM neactivat, fara salariu de incadrare etc
Si cum pot dovedi? Care sunt pasii de urmat ? Conform unei sugestii (anterioare discutiei) de la un domn avocat, ar trebui sa ma adresez instantei? Care-i procedura? Pot merge sa ma reprezint singura? Va rog indrumati-ma!
Daca doi din cei trei copii sunt in grija mea, iar eu nu iau pensie de intretinere decat pentru unul, si aceea mica, pot face o sesizare in instanta? Cu 350 lei nu se descurca nimeni sa intretina doi copii. Si da, el detine doua autoturisme, apartament cu ipoteca inchiriat la alte persoane, pamanturi agricole , SRL cu profit si peste 2000 ron salar din armata
Unde ar trebui sa merg sa solicit actele doveditoare ptr acest lucru? Va intreb fiindca lunar primesc o suma modica de 350 lei ca pensie de intretinere in conditiile in care are firma+ vechime in Mapn
La veniturile obtinute la un SRL activ, al fostului sot. Dupa ce a aflat ca este actionat in judecata pentru plata pensiei de intretinere, s-a trecut in acte ca si administrator neremunerat, desi initial firma era a lui si al surorii ca si asociat
Un contract de munca a fost inregistrat in Revisal cu functia si salariul brut gresit. Pe 6 noiembrie am facut modificarea fara transmitere la ITM. In ce forma legala trebuie sa actionez? Salariatul este cel care a sesizat greseala.
Buna ziua
Ma intereseaza sa stiu daca la 1/6 din cuantumul veniturilor cu obligatie de plata a pensiei de întretinere copil se include si veniturile obtinute ca asociat al firmei. SRL-ul este activ, neplatitor de TVA si cu profit