multumesc, dar cum reusesc sa intru in posesia actelor doveditoare, avand in vedere ca este vorba de inchisoare efectuata in anii 1950-1952 ? Dintre mostenitorii de gradul I, mai traiesc doar 2 membri. Avand in vedere starea acestora de sanatate, poate depune aceasta cerere unul dintre copii lor?
Multumesc pentru raspunsuri, desi as vrea raspunsuri mai clare.Timpul imi este limitat si imi pare rau ca nu ma pot informa singura.Oricum imi sunteti de ajutor.
Am inteles, ma refer la faptul ca intr-un laborator mare, sunt foarte multe activitati care implica cunostinte juridice-ex;licitatii materiale si reactivi, procurare, lucru si intocmirea documentatiei necesare pentru lucru cu substante toxice si precursori ai drogurilor, adaptarea permanenta la legislatia europeana, analizarea si aplicarea corecta a legislatiei in ce priveste costul analizelor de laborator....
sunt tehnician chimist-referent principal, pot promova in clasa, avand in vedere
Ord 1932/2009, emis de presedintele A.N.F.P., cu diploma de licenta in drept?
La locul de munca lucrez cu precursori de droguri, substante toxice, necesitand o buna cunoastere a legislatiei in domeniu, intocmesc acte generatoare de efecte juridice.