avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... cumul de functii.
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

cumul de functii.

referent superior in laborator, institutie puplica (agentie), , pot incheia un contract cu o societate privata pentru a presta activitate de consilier juridic, avand in vedere ca am obtinut licenta pentru studii juridice ? Cate ore pe zi as putea lucra legal? Ce alte posibilitati as avea sa pot profesa ca si consilier juridic, avand in vedere ca in conditiile actuale nu imi pot pemite sa renunt la actualul loc de munca ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:00, 23 Iunie 2010
pOTRIVIT LEGII NR. 513/2004 PROFESIA DE CONSILIER JURIDIC ESTE INCOMPATIBILA CU ORICE ALTA ACTIVITATE3 SALARIATA
Este adevarat numai in teorie ... dar in realitate se practica cumulul de functii si pentru consilierii juridici.
Ultima modificare: Luni, 21 Iunie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc pentru raspunsuri, desi as vrea raspunsuri mai clare.Timpul imi este limitat si imi pare rau ca nu ma pot informa singura.Oricum imi sunteti de ajutor.
Au fost clare raspunsurile pe care le-ati primit ... teoretic nu aveti voie sa cumulati functii daca sunteti consilier juridic .... dar practica contrazice teoria.
Interventie moderator

@maria carol
@carol maria

Pentru ca nu ati inteles interventia mea anterioara si continuati sa incalcati regulamentul de postare in Forum, am inchis toate topicurile. Va rog sa va stergeti unul din conturi.
Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona", aceasta practica nefiind acceptata in nicio comunitate online si conducand la stergerea tuturor clonelor.

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in clasa maria carol maria carol sunt functionar public, referent superior (executant analize de laborator si intocmire de documente specifice, ce necesita cunostinte in domeniul juridic) ... (vezi toată discuția)
Pensia din strainatate. Romica Murariu Romica Murariu Care este minimul de ani lucrati an italia cu contract de munca pentru a beneficia de pensie la amplinirea varstei de pensionare? va multumesc. (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate ghenciu ghenciu Sunt angajatul unei primarii pe postul de Inspector de specialitate III- Starea civila, cu 5 ani vechime. Sunt absolv. al Fac. de Stiinte juridice si vreau sa ... (vezi toată discuția)