avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia din strainatate.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia din strainatate.

Care este minimul de ani lucrati an italia cu contract de munca pentru a beneficia de pensie la amplinirea varstei de pensionare? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 02:56, 20 Februarie 2010
Daca doriti sa beneficiati de pensie din partea statului italian, nu va pot ajuta cu raspunsul la aceasta intrebare. Daca doriti sa beneficiati de pensie din partea statului roman, trebuie sa fi lucrat minim 15 ani in Italia si / sau in Romania pentru a primi pensie.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea
Interventie moderator

Am rugamintea sa nu postati noi topicuri in legatura cu aceeasi problema. Daca doriti sa detaliati ceea ce ati expus sau aveti noi intrebari, continuati aici.
Multumesc!

Gabriela Pintea

Romica Murariu a scris:
buna seara. am lucrat 30 ani an romania,si am 3 ani lucrati cu contract an italia si continui sa lucrez.vreau sa stiu de cati ani de vechime an italia am nevoie pentru a beneficia de pensie din italia?va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza ani lucrati legal in strainatate pentru pensie? marcelino666 marcelino666 Am lucrat legal 9 ani in Israel si ma intereseaza daca acesti ani, se pot adauga la ani lucrati in Romania, pentru pensie.Daca da, care sint modalitatile. (vezi toată discuția)
Pensie la cerere SoLoAlin SoLoAlin Buna Seara! Am si eu o rugaminte la adresa Dumneavoastra si as dori daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu o problema! Sunt nascut la data de ... (vezi toată discuția)
Cand ies la pensie? poppescu poppescu Barbat Nascut 05.01.1961 14.08.1979-18.03.1980 grupa II 21.03.1980-10.06.1981 stagiu militar 25.06.1981-03.01.1987 grupa II 04.01.1987-01.04.2001 grupa ... (vezi toată discuția)