Sunt angajatul unei primarii pe postul de Inspector de specialitate III- Starea civila, cu 5 ani vechime. Sunt absolv. al Fac. de Stiinte juridice si vreau sa stiu daca se considera vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice,cond. necesara pentru participarea la ex. organizat pentru postul de secretar.
Mentionez ca atributiile de ofiter stare civila pot fi delegate numai secretarului sau unui funct. public cf. L 201/2009.
3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.
Am abs. Fac.de Stiinte Juridice, iar la data de 01.01.2009, mi-au fost delegate prin fisa postului atributiile de Cons. juridic. Se considera vechime in specialitatea studiilor perioada in care am avut delegate atributiile de cosilier juridic?
~ final discuție ~