avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calculul Pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calculul Pensiei

Buna ziua,
Ma numesc Aurel sunt nascut in 18.10.1950,actualmente sunt pensionat pe caz de boal gradul 2 avand o vechime in munca de 41 ani si 7 luni. Pensia actuala de boala este de 1026 lei va rog sa-mi spune-ti cat va fi valoarea pensiei la limita de varsta?
Astept raspunsul dumneavoastra. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:26, 22 Iunie 2010
Interventie moderator

Va rog sa nu mai deschideti aceeasi discutie de mai multe ori, contravine pct. 3.3 din regulamentul de postare in Forum. Daca mai aveti intrebari, va rog sa folositi butonul "raspunde".
Nu avem cum sa va spunem care va fi cuantumul pensiei pentru limita de varsta, daca cel al pensiei de invaliditate este de 1026 lei.

Gabriela Pintea
valoarea pensiei de limita de varsta va fi cel putin egala cu cea a pensiei de invaliditate.
Interventie moderator

olgaaneta a scris:
valoarea pensiei de limita de varsta va fi cel putin egala cu cea a pensiei de invaliditate.

Va rog sa va argumentati afirmatia. In caz contrar o voi sterge, intrucat incalca pct. 2.4 din Regulamentul de postare in Forum. Multumesc!

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate ella2010 ella2010 concediu de boala sau pensia de boala se considera la vechimea in munca ? am 34 ani de serv si 6 luni sunt barbat nascut in martie 1953 . nu mai pot ... (vezi toată discuția)
Schimbarea gradului de invaliditate din 3 in 2. bossu bossu Am si eu o intrebare referitoare la modificarea gradului de invaliditate din 3 in 2, ce presupune majorarea sau diminuarea cuantumului pensiei ? In anul 2008 ... (vezi toată discuția)
Cale de atac arinaioana arinaioana Buna ziua, Am inaintat judecatoriei o ordonanta presedintiala. Nu am primit nici o citatie sa stiu data, ora si sala unde va avea loc judecarea cauzei. Mi-a ... (vezi toată discuția)