avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 221/2009
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 221/2009

care sunt pasii de urmat, in vederea obtinerii despagubirilor pentru detinutii politici?
Cel mai recent răspuns: carol maria , utilizator 12:44, 5 Iulie 2010
Persoana indreptatita depune-Cerere chemare in judecata, probe(inscrisuri si daca se poate martori) la Tribunalul domiciliului reclamantului.
multumesc, dar cum reusesc sa intru in posesia actelor doveditoare, avand in vedere ca este vorba de inchisoare efectuata in anii 1950-1952 ? Dintre mostenitorii de gradul I, mai traiesc doar 2 membri. Avand in vedere starea acestora de sanatate, poate depune aceasta cerere unul dintre copii lor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in instanta vedere vedere Buna ziua, Am vorbit zilele trecute despre refuzul firmei pentru care am lucrat anterior de a plati salariile angajatilor, desi am semnat demisia de comun ... (vezi toată discuția)
Dat firma in judecata pentru neplata salariului ioana2525 ioana2525 Exista un formular standard pentru a da in judecata firma la care lucrez pentru recuperarea salarului si a bonurilor de masa ? Stiu ca trebuie sa trimit o ... (vezi toată discuția)
Administrare probe Martonze Martonze Am mi multe nedumeriri privind administrarea probelor într-un proces civil: 1. Reclamantul face o cerere în instanţă, prin care îşi motivează cererea ... (vezi toată discuția)