avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Activitate ANCA_MADALINA

Activitate ANCA_MADALINA

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati in incheierea unui contract de munca in urmatorele conditii: angajarea unei persoane 3 ore pe saptamana pentru a distribui in mod gratuit si a face cunoscut produsele realizate de societate , in magazinele clientilor nostri, adica a partenerilor care comercializeaza produsele noastre.Noi vrem sa oferim conumatorilor produse alimentare fabricate de noi, dar in diverse magazine care apartin comerciantilor. Se poate sa trecem in CIM la functie "agent reclama publicitate", iar la locul desfasurarii activitatii sa trecem "conform contractelor incheiate"?
Va multumesc pentru amabilitatea dvs.
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile dvs.; nefiind de specialitate, nu am dorit decat sa-mi pun la adapost, ca sa zic asa, banutii castigati in instanta.
In notificare nu au specificat nici o baza legala, doar ca ne-au actionat iar in instanta; noi , angajatii,initial ne-am constituit intr-un grup de 80 persoane si i-am chemat in instanta, alte informatii nu stiu.
Buna ziua,
va rog sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarea problema: sunt angajatul unei societati de peste 40 ani vechime si am obtinut in instanta plata unor sporuri.Angajatorul mi-a virat in contul bancar suma reprezentand sporuri restante.Acum am primit o notificare de la o firma de recuperare , mandatata de angajator, de a restitui sporurile castigate in instanta.In momentul in care am primit banii in cont , eu am virant banii in alt cont bancar unde nu mai sunt titular ci am calitatea de imputernicit.Daca se ajunge la executare silita poate executa acest cont in care eu nu mai am calitatea de titular, ci de imputernicit?
Va multumesc anticipat pentru timpul alocat acestei spete juridice.
Cu stima Costel I.
Răspuns la discuția contract intre ii si srl
Multumesc pentru raspuns, sper ca nu vor fi probleme, asa cum ati spus si dvs.
Buna ziua, va rog , daca se poate sa ma lamuriti in privinta unui contract comercial. Acest contract comercial este incheiat intre o intreprindere individuala pe numele lui X (un exemplu), in calitate de cumparator si un srl, unde persoana X este asociat unic si administrator, in calitate de vanzator.Va rog sa-mi spuneti este valabil acest contract dpdv juridic?este lovit de nulitate daca aceeasi persoana semneaza si la cumparator si la vanzator, din posturi diferite?Srl-ul vinde materia prima pe care o produce catre intreprinderea individuala, fiecare unitate avand activitati diferite.
Sper ca am fost cat mai explicita , nefiind familiarizata cu termenii juridici..
Răspuns la discuția vanzare mijloace fixe
davideg a scris:

Val.neamortizata este deductibila, tva-ul trebuie ajustat.

Sunteti amabila sa ne oferiti si o baza legala?
E buna ideea cu administratia financiara...... o sa incerc saptamana asta.Va tin la curent .:)
elis a scris:

Incercati sa vorbiti cu contabila despre acest lucru. Incercarea moarte n-are. :)

Am contactat-o telefonic pe contabila si era vadit suparata ca am facut valuri cu cea perioada de cotizare la sistemul public de pensii.Dupa o lunga discutie in care a subliniat ca e foarte mult de munca(daca nu le-a facut cand trebuia!) a "promis" ca le va face.
Dumnezeu stie ce-o mai fi de acum incolo...........va tin la curent cu noutatile.
Eu acum ce trebuie sa fac#-o? lobby pe langa contabila sa intocmeasca declaratiile din urma .................:worthy:
Ceilalti angajati cu care am vorbit sunt foarte calmi............. ei nu vad nici o problema in nedepunerea declaratiilor.:stunned: