avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită restituire sporuri castigate in instanta
Discuție deschisă în Executare silită

restituire sporuri castigate in instanta

Buna ziua,
va rog sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarea problema: sunt angajatul unei societati de peste 40 ani vechime si am obtinut in instanta plata unor sporuri.Angajatorul mi-a virat in contul bancar suma reprezentand sporuri restante.Acum am primit o notificare de la o firma de recuperare , mandatata de angajator, de a restitui sporurile castigate in instanta.In momentul in care am primit banii in cont , eu am virant banii in alt cont bancar unde nu mai sunt titular ci am calitatea de imputernicit.Daca se ajunge la executare silita poate executa acest cont in care eu nu mai am calitatea de titular, ci de imputernicit?
Va multumesc anticipat pentru timpul alocat acestei spete juridice.
Cu stima Costel I.
Cel mai recent răspuns: ANCA_MADALINA , utilizator 16:06, 6 Octombrie 2010
daca se va ajunge la executare silita nu vor putea executa acel cont dvs nefiind titular
In ce baza legala va solicita firma de recuperare banii din sporuri? Ati pierdut cumva acest sporuri la recurs?
Cu stima,
Av. Niculescu-Gorpin
In notificare nu au specificat nici o baza legala, doar ca ne-au actionat iar in instanta; noi , angajatii,initial ne-am constituit intr-un grup de 80 persoane si i-am chemat in instanta, alte informatii nu stiu.
Luati legatura cu avocatul care va reprezinta pe toti 80. Pe forum nu puteti primi un raspuns corect si complet fara sa ne furnizati elementele dosarului.
In orice caz, mi se pare cel putin bizar sa fiti parte intr-un proces si sa nu stiti ce se intampla acolo. Avocatul avea obligatia sa va informeze despre tot ce intampla, iar Dvs. trebuia, de asemenea, sa ii spuneti daca nu ati inteles ceva.
Cu stima,
Av. Niculescu-Gorpin
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile dvs.; nefiind de specialitate, nu am dorit decat sa-mi pun la adapost, ca sa zic asa, banutii castigati in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de asistenta juridica merge direct la executare silita? Av. NICULESCU-GORPIN Av. NICULESCU-GORPIN Dragi colegi avocati, sa intelegem din noul C.p.c ca de la 15 februarie mergem cu contractele de asistenta juridica neonorate de client direct la executor? ... (vezi toată discuția)
Dreptul sotiei privind locuinta al carui titular este sotul elconst elconst Buna seara! La data casatoriei (inainte de anul 1989), atat eu, cat si sotul detineam in proprietate cate un apartament, pentru care aveam inca de platit ... (vezi toată discuția)
Mostenitori rezervatari Pilu Pilu Aş avea şi eu o nelămurire, dacă poate cineva să mă lămurească. E vorba că doi soţi au două fete. Soţii au în proprietate o casă, unul din ei ... (vezi toată discuția)