avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract intre ii si srl
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract intre ii si srl

Buna ziua, va rog , daca se poate sa ma lamuriti in privinta unui contract comercial. Acest contract comercial este incheiat intre o intreprindere individuala pe numele lui X (un exemplu), in calitate de cumparator si un srl, unde persoana X este asociat unic si administrator, in calitate de vanzator.Va rog sa-mi spuneti este valabil acest contract dpdv juridic?este lovit de nulitate daca aceeasi persoana semneaza si la cumparator si la vanzator, din posturi diferite?Srl-ul vinde materia prima pe care o produce catre intreprinderea individuala, fiecare unitate avand activitati diferite.
Sper ca am fost cat mai explicita , nefiind familiarizata cu termenii juridici..
Cel mai recent răspuns: ANCA_MADALINA , utilizator 12:38, 14 Aprilie 2010
buna ziua. nu vor fi probleme, atat timp cat exista un contract intre cele doua entitati juridice distincte
Multumesc pentru raspuns, sper ca nu vor fi probleme, asa cum ati spus si dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl mai ciudat flaviana flaviana Doresc sa infiintez un x SRL format din urmatorii asociati: un SA, un SRL, un PFA, o societate agricola, o Intreprindere Individuala si o persoana fizica. X ... (vezi toată discuția)
Trecerea firmei din ii in srl morar dorina morar dorina buna, va rog frumos sa imi explicati ce trebuie sa fac pentru a trece o firma de la intreprindere individuala la statutul de SRL. iar pentru a fi platitor de ... (vezi toată discuția)
Cum preia o intreprindere individuala un srl dragoman64 dragoman64 am un srl cu activitate comerciala magazin mixt o masina in leasing pot infiinta o intrepridere individuala cu care sa preiau srl srl urmand sa il inchid sa ... (vezi toată discuția)